Bilal over minderjarig meisje: “Lekker strak”

Het toch al in elkaar gestorte kaartenhuis genaamd Bilal Wahib stort nog even richting kelder verder in. In een opgedoken Instagram gesprek wordt de rapper/acteur/viespeuk gewaarschuwd dat een meisje minderjarig is. Wahib zegt dat hij de 15-jarige toch gaat ne*ken en voegt daarbij toe dat ze dan “lekker strak” is.

Nu houden wij bij Roddelpraat heus wel van een vies gesprekje en zijn we zeker niet bang om het over de oudste beweging van de wereld te hebben, maar dit is gewoon goor. Willens en wetens een minderjarig zo bespreken is ronduit smerig. We hopen voor Bilal dat dit gesprek niet echt heeft plaatsgevonden, maar het past perfect in het plaatje van eerder onthullingen.

“Lekker strak”

Nu Bilal steeds verder uit de kast lijkt te komen als kinderne*ker zal hij binnenkort zomaar achter de tralies kunnen verdwijnen. De kans is dus groot dat Wahib straks in de gemeenschappelijk doucheruimte in de bajes zelf van hand tot hand gaat omdat hij nog “lekker strak” is. Van de ene op de andere dag ben je van een ster een rondje geworden.

104 reacties op “Bilal over minderjarig meisje: “Lekker strak”

 1. geilneef zegt:

  Tja, dit soort shit is ook heel makkelijk te faken he. Ik kan zo een fake insta DM gesprek in elkaar flansen waarin Dennis in geuren en kleuren aan Jan vertelt hoe Gordon zijn anus heeft gewit. Of waarin hij strafbare feiten opbiecht.

  0
  0
 2. Jan Kieviet zegt:

  Ik vind roddelpraat een leuk programma, maar elke persoon met een IQ van boven de 100 kan toch wel zien dat dit nep is. Met name het expliciet benoemen van Kaj van der Ree etc. Het tenminste een kleine bronnen check verwacht van jullie, valt me tegen!

  0
  0
 3. Fakenieuws zegt:

  Dit is sws fake ! Jammer dat jullie dat plaatsen en bilal nog verder in de shit proberen te laten komen. Kom met echte roddels, zoals we van jullie gewend zijn.

  0
  0
 4. Arie Boosma zegt:

  Het zou mij niet verbazen als het echt is.
  Hopelijk gaat dit non talent zo snel mogelijk van de buis.

  Een tijdje dwangarbeid in de zoutmijjnen in Kenya zal dit “heerschap” goed doen.

  0
  0
 5. Hamilton zegt:

  Wilal Najib is gewoon een viespeuck. Altijd maar aan kinderen zitten terwijl hij ze voorbeeldplaatje is. Niet normaal. Maar ze gaan hem weer draaien op de radio. Want ook kinderneukers verdienen kennelijk direct een tweede kans. Want hij is zielig omdat hij Marokkaanse afkomst is. Dat is toch positieve discriminatie

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.