Video: Bilal Wahib probeert meisje (15) te scoren op Instagram?

bilal

Er lijkt een beerput open te gaan rondom acteur/rapper Bilal Wahib (22). Nadat zojuist bekend is geworden dat de politie hem in Amsterdam heeft opgepakt wegens een onkuise Insta-livestream waarin hij een 12-jarige jongen overhaald om zijn geslachtsdeel te laten zien, bereiken ons nu beelden waarin hij eveneens over de scheef gaat.

‘Maak me blij’

In de video, een screenrecording van een DM-gesprek op Instagram, vraagt Bilal een meisje bij hem langs te komen. Nadat ze aangeeft nog maar 15 te zijn, reageert hij met “Als je volwassen bent ben je volwassen toch”. Hij vervolgt het gesprek met “maak me blij zou ik zeggen”.

Hieronder de beelden. Om te kotsen.

Het management van Bilal Wahib heeft nog niet gereageerd.

16 reacties op “Video: Bilal Wahib probeert meisje (15) te scoren op Instagram?

 1. Henk Kasius zegt:

  Deze gast is een absolute goorlap, maar ik weet niet of deze beelden echt zijn. Heel toevallig dat dit nu pas naar buiten komt, laten we eerst kijken of dit echt is en dan tot conclusies komen

  0
  0
 2. E zegt:

  Dit is dan wel weer een beetje triest. Meisje die hem express nog verder probeert te cancellen voor shit. Dit filmpje komt uit begin 2020 (toen had die 103k followers), toen die 21 was. Gio neukt als 23 jarige met een 15 jarige en daar hoor je niemand over.

  0
  0
 3. Pingback: Bilal bij Beau - Roddelpraat

 4. Pingback: Bilal over minderjarig meisje: "Lekker strak" - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.