“Bilal niet betrokken bij vechtpartij”

Zegt Billy Dans, die voor hem werkt. Dus helemaal een lekkere objectieve getuige kunnen we het ook niet noemen. Maar toch wordt er gezegd dat Wahib heeft lopen knokken. Het zou gaan om een opstootje omdat een kerel de vrienden van Dans zou hebben lastiggevallen. Dat is Sensi met de grote noten.

Billy zegt dat Bilal juist niet bij dit soort situaties betrokken wil raken en dat hij het dus heel vervelend vindt dat hij er nu in meegesleept wordt. Ja, en Bilal wil ook liever niet betrokken raken bij het vragen aan een jongen van 12 om zijn snikkel te tonen. Maar hij was het toch. We geloven geen anus van Billy. Die wil gewoon zijn homeboy beschermen.

86 reacties op ““Bilal niet betrokken bij vechtpartij”

 1. pinguinboy zegt:

  hopelijk heeft Bilal een paar flinke jetsers voor zijn harses gekregen, die ouwe viespeuk,. Ze zouden hem moeten opsluiten in een kerker net als vroeger!

  20
  4
 2. Dominique Keesie zegt:

  Gezien het feit dat dit van iemand uit de kring van Bilul komt zullen we dit hele gebeuren wel kunnen beschouwen als Bilulkoek.

  Gevalletje “nothing to see here, move along”.

  5
  2
 3. Handige harrie zegt:

  Deze pedofiele marokkaanse minkukel krijgt een jongetje zo ver zijn piemeltje aan hem te showen, maar slaat echt nog geen deuk in een pakje boter.

  8
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.