Bilal in trending bij Youtube, rap Dennis en Jan niet

Bilal trending

Kijk eens aan. Bilal Wahib, verdacht van het verspreiden van kinderporno, na het vragen om het tonen van het geslacht van een kind van 12 staat doodleuk in de trendinglijst van Youtube met 152k views in 3 dagen. En de rap van Roddelpraat met 254k views in 24 uur niet. Zo zie je maar hoe uitsluiting er echt uitziet.

Niet mee mogen doen om je mening was tot voorkort discriminatie, tegenwoordig is het heel normaal. En als Hilversum bepaalt dat je straf erop zit hoor je er weer bij. Dat gaat op voor Bilal, want we lezen overal dat hij weer mee mag doen. Voor Jan en Dennis gelden andere regels. Die scoren een veel grotere hit en staan niet eens in de trendinglijst en worden tegen de regels in uit de Televizier verkiezing gemikt.

WhatsApp Image 2021 08 23 at 17.15.31

61 reacties op “Bilal in trending bij Youtube, rap Dennis en Jan niet

 1. Peter is R niet meer de Vries zegt:

  Het is onbegrijpelijk dat iemand met zo’n reputatie nog op youtube mag streamen.

  28
  1
 2. willem zegt:

  Geef Youtube wat de tijd, ik verwacht dat ze morgen in de trending staan. Anders mailen we ze toch even

  14
  0
 3. Veenlijk zegt:

  Het kanaal is geblokkeerd van advertenties en zoekresultaten enzo toch? Ik hoop niet dat het daarmee te maken heeft en dat dit ook betekent dat het wordt geweerd uit zo’n trendinglijst. Dan is de video simpelweg met het verkeerde kanaal geupload…

  12
  1
 4. Kritische kijker zegt:

  Ja, echt super irritant dit!

  Maar dit komt volgens mij, omdat jullie een soort van ban hadden gekregen van YouTube.

  En het gaat volgens mij bij de trendinglijst niet om de views, maar om de likes…

  5
  2
 5. Ferd Grappersmaus zegt:

  Ratten komen altijd weer uit de riolen. Lees je even mee misselijke nageboorte bilul smerige pedo

  1
  0
 6. Peter zegt:

  YT is juist als FB en de NPO de etter in de wond dat de Woke zweer heet. Wij weten allemaal dat jullie pas echt trending zijn en niet die pedofiel. Gewoon allemaal commentaar geven bij dat filmpje van Bilal.

  3
  1
 7. Andre Knevel zegt:

  Ik wist niet dat je ook duimpjes naar beneden kon geven. Meteen maar even bij alle filmpjes van die pedo een duimpje naar beneden gegeven anders kom je later in de hel met deze duivel en natuurlijk Goor.

  0
  1
 8. Fonz zegt:

  Wie schrijft deze bagger? Nooit een auteurs naam, en maar lekker met de achterkant van een bezem je kut stukjes schrijven…

  0
  2

Reacties zijn gesloten.