Bilal bij Beau

Bilal-Wahib

Zoals dat gaat bij mensen die door de media wel gemogen worden krijgt Bilal Wahib vanavond alle ruimte om zijn straatje schoon te vegen. Samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst schuift de rapper/viespeuk aan bij Beau, die niet bekend staat om zijn kritische vraagstelling.

Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud daagden een jongen van twaalf uit om live op Instagram zijn snikkeltje te laten zien. Gevalletje uitlokking en verspreiding kinderporno. Wahib is gisteren opgepakt en verhoord door de politie van Amsterdam. Ook kwam naar buiten dat Bilal van jonge meisjes houdt. In een video is duidelijk te zien hoe hij een meisje van 15 verteld dat het niet om haar leeftijd gaat, maar om hoe oud zij zich voelt. Daarna meldt hij het kind gelijk: “maak me blij zou ik zeggen”.

Foutje

Maar we hoeven ons daar allemaal niet zo druk om te maken, althans dat vindt zijn advocaat. Het is allemaal een uit de hand gelopen grap. “Hij geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt en heeft vreselijk veel spijt. Het was een onbezonnen daad en een totaal misplaatste grap, zegt hij. Hij is enorm aangeslagen, ook omdat hij alles nu ziet instorten.” Ach jeetje, het laatste deel maakt natuurlijk duidelijk waar de schoen wringt. Bilal vindt het vooral vervelend omdat hij zijn eigen carrière om zeep heeft geholpen. Geen woord over het kind dat hij heeft beschadigd.

Imanuelle Grives

Het is voor Bilal te hopen dat hij de Imanuelle Grives behandeling krijgt van de media. Deze actrice werd opgepakt met een enorme hoeveelheid dope die ze wilde verhandelen op een festival. Ze werd door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot 2 jaar cel waarvan 1 jaar voorwaardelijk en een boete van 1000 euro voor drugsbezit en -handel. De Nederlandse pers hebben de dealer met open armen opgevangen en vertroeteld. Overal mocht ze vertellen dat zij eigenlijk het slachtoffer was en is ook niet meer van de buis te slaan.

UPDATE: Nog voor de uitzending bij Beau heeft Bilal al zijn excuses aangeboden op TikTok. Het is allemaal de schuld van anderen.

207 reacties op “Bilal bij Beau

 1. Pingback: Rapper ICE noemt 12-jarig slachtoffer van Bilal Wahib een hoertje - Roddelpraat

 2. Tara zegt:

  Iedereen verdiend een tweede kans ook Bilal, zelfs boef en lil kleine zijn vaker in opspraak geweest en die kregen ook een tweede kans. Vind dit platform wel erg lijken op dat van Rumag, tip probeer wat meer onderschijdend te zijn. maargoed ik ga vanavond wel effe kijken naar Beau.

  0
  0
 3. Niet te geloven! zegt:

  Smerig tuig van de richel krijgt natuurlijk weer een podium aangeboden wanneer ze zich als complete mongolen gedragen. Het nieuwe normaal…….

  0
  0
 4. Robbie zegt:

  Zag je al mijlenver aankomen dit. ‘Een grap’ , ik zal dan wel weer geen humor hebben, maar ik zie hier niets maar werkelijk niets grappigs in of aan. Daarbij een man om zijn geslachtsdeel vragen is al raar op zich, maar dan aan een jongentje van 12. Nou hilarisch zeg. Ben wel benieuwd hoe het interview gaat lopen, Beau is (als je hem moet geloven) toch een echte familieman en heeft zelf 4 kinderen, zal wel gek zijn als die hem handje boven hoofd gaat houden, maarja zit advocaat bij las ik.

  0
  0
 5. Jokerlady zegt:

  Flikkert toch op, gekkenhuis! Hij moet sws die 17.000 die hij beloofde aan de jongen geven en moet uit de “voorbeeldfunctie” gehaald worden!!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.