Instagram

Bibi Breijman en Waylon proberen relatie te redden in Italië

Bibi Breijman en Waylon proberen relatie te redden in Italië

Bibi Breijman en Waylon proberen relatie te redden in Italië. Nadat ze door een spion van Yvonne Coldeweijer werden gespot, deelden ze hun trip plotseling wél. Eerder deden ze er nog geheimzinnig over, maar nu moesten ze wel iets delen. Dat werden gelijk kleffe foto’s. Proberen ze iets duidelijk te maken?

Bibi Breijman en Waylon proberen relatie te redden in Italië

Amper twee uur geleden plaatste Yvonne Coldeweijer het volgende op Instagram: “Waylon en Bibi zijn er schijnbaar even een paar dagen tussenuit met z’n tweeën. Op social media is hier niks over gepost, maar een spion spotte ze op het vliegveld richting Milaan in een innige omhelzing. De rela van het stel bevindt zich al geruime tijd op glad ijs en het ziet ernaar uit dat ze besloten hebben om even tijd samen te spenderen en aan de relatie te werken.” Een spion van onze vriendin had de twee gespot, maar Bibi en Willem bleven er zelf nog stil over.

De schone schijn ophouden

Vrijwel meteen na het verhaal van Yvonne plaatste Bibi Breijman plotseling drie onwíj́s schattige fotootjes met haar ideale partner. Momenteel vertoeven de twee in Italië en alle foto’s in het verhaal van Bibi zouden duidelijk moeten maken hoe leuk ze het met elkaar hebben. Ze doen zich zelfs voor als het ideale ANWB-koppel door dezelfde outfit te dragen. Wauw, deze relatie kan niet meer stuk!

Nog geen reacties