Televisie

Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto’s

Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto's

Ja… bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt over het versturen van foto’s. Wij hebben het in handen en delen het met alle liefde met jullie.

De scoop der scoops

Gisteren in de uitzending kwamen Jan en Dennis met de scoop der scoops. Het wijfie van Peter Gillis, Nicol Kremers, heeft namelijk gechat en verschillende foto’s verstuurd naar een man die wij verder geheim houden.

Foto’s van Nicolleke

Deze bron heeft ons de foto’s doorgestuurd. En niet alleen de foto’s, maar ook screenshots van verschillende gesprekken die tussen hem en Nicolleke gevoerd zijn. We wilden de foto’s in de uitzending delen, maar dat vond YouTube niet zo leuk. We moest het daarom later opnieuw uploaden, helaas zonder foto’s. Nogmaals sorry, lieve Kevins.

Ontkennende reactie van Nicol

MAAR: in de uitzending hebben wij ook gebeld met Nicol en wat gebeurde daar? Dennis vertelde het verhaal wat hij van de bron toegestuurd had gekregen. Ze leerden elkaar eerst in het echt kennen en later hebben de twee via zowel Facebook als Snapchat berichten met elkaar uitgewisseld.

Bewijs dat Nicol van Peter Gillis liegt

Volgens onze bron wilde Nicolleke op Snapchat verder praten, omdat ze anders bang was dat Petertje erachter zou komen. En dat is logisch, want ze wil natuurlijk niet weer in haar neus gebeten worden. Maar Nicolleke ontkent alles en geeft zelfs de schuld aan haar ex-man. Deze ex-man is overigens ook de vader van haar kinderen, dus het excuus dat ze dit gesprek wil voeren met Dennis om haar kinderen te beschermen is ook een lastig en onverklaarbaar argument.

En daar blijft het niet bij, want Nicol ontkent in de uitzending tot twee keer aan toe überhaupt Snapchat te hebben. Wij zouden Roddelpraat niet zijn als wij niet het bewijs in handen hebben gekregen waaruit blijkt dat ook dit weer een leugen is. Nicol heeft namelijk wel Snapchat. Dat heeft ze namelijk live op televisie eens gebruikt. Bekijk het hieronder en deel je mening in de commants.

Nu wordt het ook weer pijnlijk duidelijk hoe Peter en Nicol hun leugens telkens proberen te verdoezelen door leuke plaatjes met elkaar op Instagram te plaatsen. Even laten zien aan Nederland dat het goed gaat en er niks aan de hand is. Ja, ja…

View post on Instagram
 

Nog geen reacties