Beweegredenen affaire Tom Egbers in twijfel getrokken: ‘het hele land zal erover vallen’

Beweegredenen affaire Tom Egbers in twijfel getrokken: 'het hele land zal erover vallen'

Beweegredenen affaire Tom Egbers in twijfel getrokken. Yvonne Coldeweijer deed research na de tip van een spion en kwam achter iets vreemds. Er zitten namelijk wat haken en ogen aan het verhaal van ‘de affaire’ waar De Volkskrant geen aandacht aan heeft besteed.

Tom Egbers beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag

Vorige week was een hectische week voor Tom Egbers. De Volkskrant bracht een artikel uit over grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij NOS Sport. Presentator Tom zou een tijdje een affaire hebben gehad met een stagiaire die hij later zou hebben gepest. In de talkshow Khalid en Sophie deed hij alvast zijn verhaal.

Beweegredenen affaire Tom Egbers in twijfel getrokken

Onze grote vriendin Yvonne Coldeweijer kwam zojuist naar buiten met een grootse ontdekking die de zaak iets dubieuzer maakt. Ze heeft ontdekt wie de vrouw is waar Egbers een affaire mee zou hebben gehad. Volgens Yv is het verhaal al jarenlang bekend bij verschillende journalisten, maar Yvonne heeft haar vraagtekens bij de vrouw: “De dame wil graag anoniem blijven en dat begrijp ik heel goed. Haar beweegredenen zijn echter, volgens mijn spion, discutabel. Er zijn twee haakjes aan het verhaal die ik graag zou willen bespreken.”

Kwalijke actie van De Volkskrant

Na wat research kwam onze vriendin tot de ontdekking dat de dame in kwestie zélf journaliste is voor De Volkskrant. “Ik vind het kwalijk dat De Volkskrant dit niet heeft meegenomen in het artikel. Het hoeft niks af te doen aan haar verhaal, maar had het graag toch voor de volledigheid willen weten. Een artikel is namelijk minder onafhankelijk als het je collega betreft, lijkt me. Ik zou graag willen weten van De Volkskrant hoe dat precies zit. Graag reactie”, verzoekt Yvonne op haar Instagram aan de krant.

Publiciteitsstunt voor een boek?

Maar dat is niet het enige, want er is meer aan de hand. “Daarnaast heb ik begrepen van mijn spion dat de dame nu absoluut niet in de media wil verschijnen, omdat ze zélf een boek aan het schrijven is over de affaire met Tom. Ze wil graag zelf alle media-aandacht genereren op het moment van publicatie. Volkskrant weet hier niks vanaf en mogen dit ook absoluut niet weten.” Aah! Het is dus een publiciteitsstunt van de vrouw in kwestie.

‘Het hele land zal erover vallen’

Het zou een dure pr-stunt zijn. Niet voor de dame in kwestie, maar vooral voor Tom die er helemaal doorheen zit en de komende tijd niet meer kan werken. “Ik hoop niet voor haar dat ze dat plan door gaat zetten, want als je jaren wil vreemdgaan met een BN’er om er vervolgens een boek over te schrijven, dan vrees ik ervoor dat het hele land over je heen zal vallen”, voorspelt Yvonne.

Beweegredenen affaire Tom Egbers in twijfel getrokken: 'het hele land zal erover vallen'
Beweegredenen affaire Tom Egbers in twijfel getrokken: 'het hele land zal erover vallen' 3