Beelden stomdronken Nicol Kremers uitgelekt

Beelden stomdronken Nicol Kremers uitgelekt

Beelden stomdronken Nicol Kremers uitgelekt. Op TikTok verscheen ze gisterochtend al om 06:45 onder invloed op het platform voor kinderen. Ze ging live met haar zus die pas net wakker leek te worden. Nicolleke zat erbij alsof ze een nachtje had doorgehaald.

Live op TikTok

Eigenlijk is het allemaal te triest voor woorden. Nicol Kremers gaat tegenwoordig vaak live op TikTok, omdat ze werkloos is en niets beters te doen heeft. Soms is het zelfs ‘haar werk’, omdat ze dan om geld bedelt bij de kinderen die ernaar kijken. Je zou bijna denken dat ze nooit bij Peter Gillis weg had moeten gaan, maar dat is natuurlijk onzin. De vrouw had gewoon de eerste de beste baan kunnen aannemen, maar dat ter zijde.

Zus zegt ook niks

Gisteren was het helemaal bal toen bleek dat ze om kwart voor zeven ’s ochtends al stomdronken op TikTok verscheen. Ze ging samen met haar zus live op het platform dat van origine voor kinderen is bedoeld. Als zus had ze ook even tegen Nicol mogen zeggen dat dit niet zo handig was, maar dat is kennelijk niet gelukt.

Beelden stomdronken Nicol Kremers uitgelekt

Ze doet het voorkomen alsof ze ‘cola’ heeft gedronken terwijl het meer dan duidelijk is dat er alcohol in het spel was. Ze zal wel een nacht doorgehaald hebben, want anders lijkt het mij bijna onmogelijk om rond zeven uur ’s ochtends al dronken te zijn. De beelden van dit tafereel werden door RealityFBI gedeeld en zijn hieronder te bekijken.