BEELDEN: Freek Vonk gebeten door een slang

Freek Vonk gebeten door een slang

Het werd gisteren al bekend dat onze vriend van de jungle verwond was geraakt door een wild dier. Maar nu hebben we beelden: Freek Vonk gebeten door een slang. Bekijk het schokkende beeld hier. Gelukkig was het lang niet zo erg als de haaienbeet die hij jaren geleden opliep.

Freek Vonk gebeten door een slang

Met een bebloed gezicht houdt Freed de slang in zijn handen. Hij deelt het filmpje waar hij laat zien wie de dader is van zijn verwondingen. Ondertussen is te zien hoe er bloed uit de wonden op zijn neus komt.

Freek Vonk was op onderzoek uit in de jungle in Suriname. Deze wildernis zit natuurlijk vol met wilde beesten. Freek, zoals Freek is, duikt meteen het water in om dierenvrienden te zoeken. Alsof het water in een jungle in Suriname niet gevaarlijk is. Meneer kickt waarschijnlijk gewoon op het gevaar, natuurlijk ook de reden dat Freek Vonk gebeten is door een slang.

‘Stoute jongen!’

“Wat een mooie slang is dit!”, schreeuwt hij vol enthousiasme. “Voor mensen zijn ze totaal ongevaarlijk en dat is maar goed ook, want deze jongen heeft me net al flink te pakken genomen hier in mijn neus. Stoute jongen!” FOEI! Ga jij straks maar naar je kamer! En geen computerspelletjes meer, hè?!

Nog steeds is hij absoluut niet bang voor het beest en houdt het dicht bij zijn gezicht. Volgens mij wordt het al afgeraden om katten zo dicht bij je gezicht te houden, maar een slang? Vol trots vertelt hij: “Kijk die ogen, grote ronde ogen met ronde pupillen. En check ook die kleuren en die schubben. Wat een machtig dier is dit. En naast het feit dat je deze slangen in de bomen kunt vinden, zijn ze ook heel goed in zwemmen.”

Afscheidskus

De eerste keer dat ik het filmpje zag, dacht ik dat het een LuckyTV was, maar nee, dit is echt Freek Vonk, haha! En daar blijft niet allemaal niet bij, want op het moment dat Freek de slang weer loslaat, geeft hij de dader nog een kus. Ja echt, door de slang die Freek Vonk heeft Gebeten. Ugh… Op het Instagram-kanaal van Freek zijn ook reacties van kijkers te lezen. Mensen reageren dat ze veel te bang zouden zijn voor het water en zeker voor de slang zelf. Ja, hij liever dan ik. Ik sla ‘m ook even over.