Beau van Erven Dorens over nachtelijk uitstapje met Martijn Krabbé

Beau van Erven Dorens over nachtelijk uitstapje met Martijn Krabbé

Beau van Erven Dorens over nachtelijk uitstapje met Martijn Krabbé. Op Instagram plaatst hij een bijna emotioneel bericht over hem en Martijn. Waar het op slaat, geen idee, maar er wordt veelal positief op gereageerd.

Martijn Krabbé te gast bij Beau

Gisteravond presenteerde Beau van Erven Dorens wederom zijn talkshow Beau en daar was ook Martijn Krabbé bij aanwezig. Martijn kwam om samen met Waylon te praten over ‘het leven na een talentenjacht’. Daar kunnen we overigens ook meteen uit opmaken dat het ‘liefdestripje’ van Waylon en Bibi Breijman van korte duur was.

Beau van Erven Dorens over nachtelijk uitstapje met Martijn Krabbé

Na de opnames van de talkshow fietsten Beau en Martijn romantisch samen naar huis. Althans… Dat is hoe Beau het bijna omschrijf. “Na de show even samen ‘opfietsen’ door de lentenacht. Straatje in, bruggetje over. Dan buig ik af, naar huis, hij moet nog een wijkje verder. ‘Slaap lekker!’ ‘Slaap lekker!’” Prachtig verhaal. Wil hij hiermee duidelijk maken dat de twee gladde alen het onwijs goed met elkaar kunnen vinden? Ik snap het niet.

Negatieve reacties verwijderd

Opvallend is wel dat er hier en daar reacties onder staan in de trant van: “wat n commentaar hier weer…” en “Sommige opmerkingen van volwassen mensen hier. Volwassen mensen die pesten. Te walgelijk voor woorden. Ik heb ze gerapporteerd. Als je niks aardigs te zeggen hebt zeg dan niks.” Terwijl er geen negatieve reacties te vinden zijn. Heeft Beau die dan verwijderd?