Beau is ook een l*l

De deugziekte tiert welig in Hilversum. Als je een baantje op de televisie of de radio wil hebben hoor je ook dingen te zeggen die bij die ziekte hoort. Bijvoorbeeld dat het klimaat heel erg is. Of de multiculturele samenleving hartsikke gezellig is. Of dat Biden een fantastische president is. Of dat BLM echt helemaal super is en “witte mensen” heel erg slecht. Enfin, je begrijpt wat ik bedoel. Nou, Beau van Erven Dinges is ook zo’n l*l.

Gisteren had ie een aantal gasten aan zijn tafel zitten die allemaal helemaal pro-coronavaccin zijn. Dan wordt er een persoon uitgenodigd die dat niet is en die gaan ze dan met z’n allen vertellen dat ie niet deugt. Een soort morele gangbang waar de andersdenkenden worden verteld dat ze niet anders mogen denken. Nu had ie een of andere Christengekkie daar zitten van de politieke partij ‘Jezus leeft’. Even voor de kinderen onder ons, dat doet ie niet, hij is hartstikke dood. Maar goed, die werd dus door de hele tafel de maat genomen omdat hij geen spuit in zijn flikker wil. En omdat ie Christen is, want die mag je afzeiken. Terwijl een andere religie die onnoemelijk veel meer leed veroorzaakt standaard wordt geknuffeld door die lui.

Dan kan je ervoor kiezen om als presentator dat lekker te laten gebeuren. Je hebt met de redactie afgesproken dat deze man moet komen en dat er een aantal mensen tegenover komen te zitten om hem te slopen. Zo werkt dat op het Mediapark. Maar wat deed die omhooggevallen eeuwige student? Die ging meedoen om die vent voor joker te zetten met als hoogtepunt dat hij tegen hem begon te schreeuwen dat ie zijn bek moest houden. Dan ben je niet alleen een waardeloze talkshowhost, maar vooral een waardeloos mens. Want die man was namelijk jouw gast, enorme koekenbakker. Dit is nou de reden dat geen hond meer naar de treurbuis kijkt.

67 reacties op “Beau is ook een l*l

 1. Henkie zegt:

  Het is een dingetje waarbij ik de gedachtegang van Jantje niet zo goed kan volgen.. Die absolute overtuiging om niet gevaccineerd te willen worden. Toen ik naar Brazilië op vakantie ging kreeg ik ook vaccins omdat daar wat ziektes rondgaan die je liever niet wil oplopen. Nu gaat hier een ziekte rond die je liever niet wil oplopen dus druk je ook nu een vaccin in je arm, klinkt logisch toch?

  0
  0
   • Willem Engel zegt:

    Overigens is het ook geen vaccin, maar een prik. Je wordt dus tijdelijk immuun en moet dan elk jaar blijven “vaccineren”.Ook worden de meeste mensen enorm ziek van die prik , dus eigenlijk is er niet een groot verschil met het hebben van corona of de ziekte na de prik.

    0
    0
 2. SL zegt:

  Ik wil wel even zeggen dat je ook rechts/conservatief en wél voorstander van vaccinatie kunt zijn. Waar voorheen alleen wat religiegekkies uit de biblebelt en geïmporteerde allahu akbar roepers zich niet lieten vaccineren lijkt het inmiddels wel of de hele rechterflank anti-vax wappie geworden. Tegen de coronamaatregelen zijn en dan niet mee willen helpen aan de oplossing waardoor we nog langer vast zitten aan de maatregelen waar je zo op tegen bent…

  0
  0
  • Piet Paulusma zegt:

   Maar dat is het probleem niet. Vaccineren help misschien voor de ouderen, maar de maatregelen en de vaccinatie zijn beide niet nodig om de hele samenleving weer open te gooien.

   0
   0
 3. Bob zegt:

  Veel van die rechtse mensen laten zich niet vaccineren uit een soort dwarsigheid, als zogenaamd verzet tegen de overheid, kijk mij eens rebels zijn…

  Haal gewoon die vaccinatie joh, stel je niet zo aan, de overheid wil je echt niet vermoorden hoor.

  0
  0
  • Baas over eigen lichaam! zegt:

   Wat een dom gelul. Ik ben niet links en niet rechts en voor mij hoeft die experimentele spuit ook niet!!!! Wel apart dat mensen met kinderen nu gillen dat ze hun kroost niet laten inenten, maar wel verwacht wordt dat de volwassen maatschappij in de rij aansluit! Opbokken met deze hypocrisie! Baas over eigen lichaam!!!!!!!!!!!
   Als je niet meeloopt met de meute ben je extreem rechts en een nazi tegenwoordig. De tweedeling is goed gelukt! Dom schaapjesvolk zonder eigen identiteit, laat staan dat ze een eigen mening durven te vormen en daar naar durven handelen!!!

   0
   0
 4. Oaklahoma Tuthola zegt:

  Bah, dat talkshowtje van hem zit vol propaganda, VVD sluikreclame, en andere commerciele en amsterdam linkse promoties. Voor de eerste uitzending had ik nog hoop op kwaliteit, maar die hoop is allang foetsie. En Jinek nog erger dan Beau.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.