Beau

De deugziekte tiert welig in Hilversum. Als je een baantje op de televisie of de radio wil hebben hoor je ook dingen te zeggen die bij die ziekte hoort. Bijvoorbeeld dat het klimaat heel erg is. Of de multiculturele samenleving hartsikke gezellig is. Of dat Biden een fantastische president is. Of dat BLM echt helemaal super is en “witte mensen” heel erg slecht. Enfin, je begrijpt wat ik bedoel. Nou, Beau van Erven Dinges is ook zo’n l*l.

Gisteren had ie een aantal gasten aan zijn tafel zitten die allemaal helemaal pro-coronavaccin zijn. Dan wordt er een persoon uitgenodigd die dat niet is en die gaan ze dan met z’n allen vertellen dat ie niet deugt. Een soort morele gangbang waar de andersdenkenden worden verteld dat ze niet anders mogen denken. Nu had ie een of andere Christengekkie daar zitten van de politieke partij ‘Jezus leeft’. Even voor de kinderen onder ons, dat doet ie niet, hij is hartstikke dood. Maar goed, die werd dus door de hele tafel de maat genomen omdat hij geen spuit in zijn flikker wil. En omdat ie Christen is, want die mag je afzeiken. Terwijl een andere religie die onnoemelijk veel meer leed veroorzaakt standaard wordt geknuffeld door die lui.

Dan kan je ervoor kiezen om als presentator dat lekker te laten gebeuren. Je hebt met de redactie afgesproken dat deze man moet komen en dat er een aantal mensen tegenover komen te zitten om hem te slopen. Zo werkt dat op het Mediapark. Maar wat deed die omhooggevallen eeuwige student? Die ging meedoen om die vent voor joker te zetten met als hoogtepunt dat hij tegen hem begon te schreeuwen dat ie zijn bek moest houden. Dan ben je niet alleen een waardeloze talkshowhost, maar vooral een waardeloos mens. Want die man was namelijk jouw gast, enorme koekenbakker. Dit is nou de reden dat geen hond meer naar de treurbuis kijkt.

https://www.instagram.com/p/CPjbDbprEuh/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties