Baudet gooit PowNed voor de bus

Baudet-Jinek

De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Dus bij deze is Thierry onze gabber. Want iedereen die de hypocriete poenscheppers van PowNed de oorlog verklaart vindt ons aan de zijde. Ook al ben je zo’n rare koekenbakker als Thierry Baudet.

Kijk, we snappen ook wel dat Baudet aanslaat op die verschrikkelijke sukkel van een Martijn Koning. Die “grappenmaker” deed heel onaardig en niet grappig over de verloofde van Thierry en zijn ongeboren kinderen bij Jinek. Nou, dat verhaal kennen we allemaal wel. Alleen er zit dus nog steeds wat pijn bij de politicus blijkbaar.

PowNed

Nu vinden wij Martijn Koning natuurlijk ook een sappie eerste klas, alleen wij slaan dan weer aan op die enorme k*omroep PowNed. Dennis werd notabene ontslagen door die verschrikkelijke engnek van een Dominique Weesie, maar meneer de voorzitter die Hilversum ging opblazen huurt doodleuk het verlopen rukmateriaal Katja Schuurman in. Dat PowNed zijn oorspronkelijke achterban heeft genaaid is duidelijk. Maar dat het om de fusie met BNN-VARA soepel te laten verlopen met dit soort volk aan komt schijten is toch echt we de dood in de pot. Enfin, opzeggen kan hier.

UPDATE: Weesie vindt Baudet #knettergek