Baudet gooit PowNed voor de bus

De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Dus bij deze is Thierry onze gabber. Want iedereen die de hypocriete poenscheppers van PowNed de oorlog verklaart vindt ons aan de zijde. Ook al ben je zo’n rare koekenbakker als Thierry Baudet.

Kijk, we snappen ook wel dat Baudet aanslaat op die verschrikkelijke sukkel van een Martijn Koning. Die “grappenmaker” deed heel onaardig en niet grappig over de verloofde van Thierry en zijn ongeboren kinderen bij Jinek. Nou, dat verhaal kennen we allemaal wel. Alleen er zit dus nog steeds wat pijn bij de politicus blijkbaar.

PowNed

Nu vinden wij Martijn Koning natuurlijk ook een sappie eerste klas, alleen wij slaan dan weer aan op die enorme k*omroep PowNed. Dennis werd notabene ontslagen door die verschrikkelijke engnek van een Dominique Weesie, maar meneer de voorzitter die Hilversum ging opblazen huurt doodleuk het verlopen rukmateriaal Katja Schuurman in. Dat PowNed zijn oorspronkelijke achterban heeft genaaid is duidelijk. Maar dat het om de fusie met BNN-VARA soepel te laten verlopen met dit soort volk aan komt schijten is toch echt we de dood in de pot. Enfin, opzeggen kan hier.

UPDATE: Weesie vindt Baudet #knettergek

13 reacties op “Baudet gooit PowNed voor de bus

 1. Allochtoon zegt:

  Lopen de interviewers van Powned met een perskaart om hun nek. Voormalig oorlogsverslaggever Karstens zei op tv dat hij werd opgepakt door de politie bij een demonstratie terwijl hij toch zijn perskaart liet zien. Tevens zei hij dat internet werd gejammer tijdens demonstratie zondag Museumplein.
  Vreemd dat dit niet groot in het nieuws is. Zo rolt de pers die met de machthebbers in bed ligt, volgens een kamerlid die in zij ééntje 23 kamerzetels zou kunnen halen.
  Poetin, Erdogan, Sisi, Maduro zagen dat het goed was

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.