Barbie geen trek in commentaar

De Tokkie of all Tokkies is wel klaar met haar Insta-volgers. Ze heeft ze daarom uitgezet, want er werd wel erg negatief gereageerd op haar nieuwe kerel. (Die wij om veiligheidsredenen een bijzonder aardige man vinden) Haar vorige vriend en vader van haar laatste kind is nog geen maand dood, maar Samantha is alweer helemaal happy. Zo blij zelfs dat ze een enorm lelijk ding heeft laten maken bij een toko waar ze reclame voor maakt. Ze noemt het een schilderij terwijl er geen kwast of verf aan te pas is gekomen. Maar weet zij veel (antwoord: neen).

Ik zou persoonlijk liever een emmer groene latex tegen de muur aan smijten dan naar zo’n afzichtelijke compilatie van foto’s van mijn eigen smoelwerk te moeten kijken. Maar ieder zijn eigen smaak.

9 reacties op “Barbie geen trek in commentaar

  • Testte positief zegt:

   Ajah je ziet toch duidelijk dat ze psychische totaal kapot is. Normaal wordt je opgenomen. Nu weer een dealer aan de haak geslagen, en ze wordt gewoon weer gebruikt door de volgende. Mja ze kan zelf weer niet alleen zijn, dus trekt alle foute types aan natuurlijk.. veel voorkomend probleem bij mensen die vast lopen in het leven. Dat mensen haar überhaupt nog volgen. Of haar nog dingen sponsoren. Je wilt als bedrijf niet in zee laten met zoiets negatiefs. Niet gezond voor je bedrijf iig. Ze kan misschien promo’s opnemen voor GGZ en jellinek kliniek.. het voorbeeld zijn, van hoe het niet moet.. Ajah tiz nu sowieso weer wachten totdat deze vent door draait van haar. Want dit trek je psychisch niet, een partner die haar problemen ontkent. En dan weer slachtoffer spelen als diegene toevallig losse handjes krijgt of met een ander gaat.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.