Barbie: ‘Gelmore had geen zelfmoord met drugs moeten plegen!’

barbie-overdosis

Oh Oh Cherso is nooit gecanceld, ze zijn gewoon gestopt met filmen. Welkom in deel #456 van Der Untergang der Influencer. Ga er maar eens lekker voor zitten.

Een aantal weken geleden werd de natie opgeschrikt door het plotselinge overlijden van geile Gelmore, Barbie’s meest recente liefde for life en tevens vader van haar kind. Verschrikkelijk natuurlijk, want die knaap was nog maar vroeg in de dertig. Heel even leek Barbie ontroostbaar en toonde ze daadwerkelijk vormen van empathie. Totdat uitlekte dat ze beiden iets te veel van de GHB hadden genipt, knockout waren gegaan, en het hart van Gel al was gestopt toen Barbie weer bij kennis kwam. Een ordinaire overdosis, maar dan zonder enige glamour.

Barbie pakte de draad echter snel weer op, begon allerlei baggermerken te promoten op Instagram en tot onze verbazing zit ze – terwijl het lijk van Gelmore nog onderweg is naar de crematieovens – godbetert al met een andere vent op de bank een potje te tongworstelen! Echt, mens, ruim jezelf toch eens op!

Maar het wordt nog mooier (althans, mooi, het is maar net hoe je tegen deze Haagse tragedie aankijkt): in een DM op Instagram neemt ze het Gelmoortje kwalijk dat hij ZELFMOORD heeft gepleegd. “Gelmore had geen zelfmoord moeten plegen, waar ik bij was, onder de drugs,” antwoord Barbie op een doodnormale vraag van een fan.

brabs
Barbie: 'Gelmore had geen zelfmoord met drugs moeten plegen!' 3

Huilen gewoon.

Huilen.

(Voor info over zelfmoordpreventie: klik hier)