Bah! Hofman broeders verre van divers

Tim Hofman is heel boos op Hugo de Jonge

Dit valt toch smerig tegen. De minder succesvolle broers van Tim, Rijk en Sam, die de hele dag de mond vol hebben over diversiteit en inclusie hebben gewoon allebei een slanke, blanke, blonde, heteroseksuele, valide vriendin. Waarom geen zwarte lesbie met 1 been? Waarom geen obese roodharige met dwerggroei? Waarom geen kerel in een rokje met nagellak? Wat is dit? Practice what you preach!!!

Dit kan toch niet, Hofmannetjes! Ga je schamen.

https://www.instagram.com/p/CbvK24CMrxp/?utm_source=ig_web_copy_link

12 reacties op “Bah! Hofman broeders verre van divers

 1. rollins zegt:

  Als deugen je core business is dan maakt het niet uit wie of wat je doet. Zolang je moreel kompas maar goed geijkt is, valt alles te billijken. Je kunt er de Tweede Kamer mee halen. Je mag taarten vol stront in het gezicht van politici gooien om vervolgens te pissen en dansen op hun graf omdat de kogel van links komt. Zolang je maar zegt dat je geweld afkeurt, een kleine pauze laat vallen en dan zegt.. maarrrrrrrr, en dan met een gratuit tekstje komt waarom je meningen die niet stroken met de jouwe wel mag neutraliseren op de door de maatschappij gewenste wijze. En waarom ook niet, je hebt als deuger het gerechtelijke apparaat toch achter je staan. En dat zo oorlogen zijn begonnen, een kniesoor. Nou, en dat is allemaal de schuld van deze Three Stooges.

  30
  0
 2. Min Kortspringen zegt:

  Ze zien er wel dubieus uit die 3 Hofmannen: nagellak, nichterige blik in de ogen, tattoos, semi-modieus gekleed. Die zijn alledrie geen maagd meer van achteren, dat is wel zeker. Ze hebben ook een hele foute naam, een echte naam voor blanke mannen met privilege, Hofman. Hofnicht of Hofmeid zou de lading beter dekking.

  17
  0
 3. Pispaal zegt:

  De Hofmannetjes kiezen voor deze magere skeletten juist omdat deze gevoelsmatig nog dichtbij een man komen.

  5
  1
 4. Steve blowjobs zegt:

  Zalige wijven zeg heb je daar geld voor nodig? Kan me al inbeelden wat er onder die giraffe pootjes zit mmm

  6
  0
 5. Ventje Visstick zegt:

  Die hele Hofman familie is schijtirritant, maar vooral die Rijk (& Sam). Waar Tim nog kritische (linkse) programma’s kan maken, kunnen die andere twee jongens echt helemaal niets. Alleen meeliften op het succes van Tim; want godverdomme wat een lekkere wijven hebben ze

  2
  0

Reacties zijn gesloten.