Uit eerste hand

Bachelor Tony nog steeds/weer vrijgezel

Tony-Junior

In de serie was te zien dat Tony Junior (31) voor Julia Sinning (24) ging, maar meer dan een paar weken het arme kind door de slaapkamer smijten is het niet gekomen. Terwijl het grietje smoorverliefd was op de ex van Maan was hij opeens gaan twijfelen of zoiets. Slap gelul natuurlijk. Hij was wel op dat wicht uitgekeken.

Het was sowieso niet veel soeps met de kandidaten. Hier staan ze nog beschreven. Dat ie uiteindelijk voor Julia ging was nog wel te begrijpen. Maar toe ze niet meer kon zitten was de liefde over. “We hebben het vier, vijf weken leuk gehad. Daarna kwam ik op een soort punt dat ik in de war raakte en wist ik even niet meer waar ik naar moest luisteren (…) Ik merkte dat ik daardoor heel even vrij moest zijn.” Oftewel hij had behoefte aan nieuwe vlees.

“We hebben een leuke tijd gehad, maar we hebben ook gezeik gehad en dat heeft me pijn gedaan (…) Het was eigenlijk niet wat ik wilde, maar ik zat gewoon niet goed in mijn vel.” Blablablablabla.

Julia zag het niet aankomen. Ze had zo haar best gedaan. “Ik kreeg opeens een appje met: ‘Ik moet alles even laten landen en weet niet precies wat mijn gevoel is’ (…) Ik wil hem alle tijd en ruimte geven daarin om het te laten landen. Het is ook veel wat op hem afkomt, dat begrijp ik.” Zal ik je troosten?

Nog geen reacties