Nog 10 kippetjes voor Tony Junior

De Bachelor is compleet. Tony Junior mag uit 20 grietjes zijn droomvrouw kiezen. Vorige week konden we de eerste 10 presenteren. Nu maken we de lijst kompleet met nog een stortvloed aan dames die hopen bij Tony de liefde te vinden.

Ik stel ze even aan je voor.

Rozemarie (25) komt uit Nijmegen. De stad die bekend staat als verschrikkelijk saai. Zo ook Rozemarie. Geen moer is er met haar te beleven. Op de tribunes van NEC staat ze dan ook bekend als Bozemanie. Want naast heel saai is ze ook heel vaak boos.

Dit is Julia (24) uit Amsterdam. Zoals wel meer mensen die daar uit de provincie terecht zijn gekomen voelt ze zich een echte Mokumse. Ze heeft na jaren oefenen op het Leidseplein zich een verschrikkelijk neplach aan weten te leren. Eigenlijk is dit haar standaard blik geworden, wat wel vreemd was op de begrafenis van haar oma Greetje.

Desi is al 33. En dat is ook zeker aan haar te zien. Naast dat ze nogal oud en versleten overkomt valt er nog iets op. Ze kijkt enorm vals. Het verhaal gaat dan ook dat Desi op jonge leeftijd baby katjes verzoop in de sloot van de buren. Ook schijnt ze bij 3 steekpartijen betrokken te zijn geweest.

Hier hebben we Serena (23) uit Tiel. Waar Flipje zijn jam maakt inderdaad. Serena is gek op mannenjam. Voor elke verovering op het parkeerterrein naast de A15 laat ze een tattoo zetten. Haar lijf staat zo vol dat ze nu met haar linkerhand is begonnen. Volgende week zal daar waarschijnlijk ook geen plek meer zijn.

Jolijn is 24 en komt uit Enschede. Je kan veel over Jolijn zeggen, maar niet dat ze eruit ziet als 24. Ze heeft het hoofd van iemand van in de 50 en de borstpartij van iemand van 10. Een vreemde eend in de bijt dus. Overigens werkt Jolijn als machinist bij de NS. Haar vader zegt altijd ‘Jolijn in de trein’. Iets waar ze heel verdrietig van wordt.

Dit is Amanda (25) uit Leiden. Alhoewel Amanda filiaalmanager is bij de DA drogist denken veel mensen dat ze in de bediening werkt bij Chinees-Indisch Specialiteitenrestaurant De Gouden Muur. Heel vervelend, want Amanda heeft niets met Chinezen. Liever gezegd, ze eet liever niet dan een rijsttafel. Hoe ze aan haar Aziatische voorkomen komt weet ze niet. Wellicht heeft het te maken dat haar moeders fysiotherapeut een Japanner was.

Hier hebben we Esther (27) uit Groningen. In haar stamkroeg noemen ze haar Esther Poephoofd. Dat komt omdat Esther vaak een moeilijk gezicht trekt dat doet denken aan iemand met een lastige stoelgang. Ook als probeert ze te lachen, ze lacht niet. Volgens haar ouders heeft ze dit hoofd gekregen nadat ze als klein kind haar dwergmarmot per ongeluk dood kneep.

Estelle (24) uit Utrecht is heel blij met zichzelf. Ze kijkt dan ook zelfverzekerd uit haar groene ogen. Dit heeft er alles mee te maken dat Estelle enorme tieten heeft. Al vanaf de middelbare school zitten er enorme nokkers in haar blouse. We denken dan ook dat Tony voor hun gaat.

Sarai (24) komt uit Amersfoort. Zo op het eerste gezicht een schoonheid. Maar als je wat langer kijkt zie je Sarai’s geheim. Ze draagt een pruik. Onder die lange zwarte haren zit een soort afgebrand takkenbos. Het is ook weleens voorgekomen dat een man, die bij haar sliep, zich doodschrok toen ze uit de douche kwam. Hij sloeg haar met een vaas op het hoofd omdat hij dacht de ze een inbreker was.

En als laatste Sara (30) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Saar heeft een zwaar leven achter de rug. Ze groeide op in een gereformeerd nest. Elke zondag met zwarte kousen vijf keer naar de kerk. Het was niet wat Sara van het leven verwachtte en ze liep op 10-jarige leeftijd weg. Jaren verdiende zij de kost door banden op te pompen bij verschillende tankstations in het land. Vorige week heeft ze vlug twee tattoo’s genomen in de hoop dat Tony haar dan kiest. Want een woonhuis is waar Sara van droomt. Ook al woont Tony er ook.

10 reacties op “Nog 10 kippetjes voor Tony Junior

 1. Toiletpapier houder zegt:

  Tony is een toffe pik, maar de selectie aan vrouwen is wel degelijk minder. En na de laatste RP uitzending begin ik ook wel in tukkers zijn filosofie te geloven, waarschijnlijk zijn er weer 5 van deze 10 transgenders. Jammer voor Tony dus.

  1
  0
 2. Bah Bah zegt:

  Wat een vreselijke figuren. Ze lijken stuk voor stuk minimaal 15 jaar ouder als waar ze zich voor uitgeven. Estelle spant de kroon, die is echt geen 24 maar zeker 42!!! Waar hebben ze deze lichting vandaan gehaald? Bij het aflopende Viva-forum of uit de kaartenbak van de lokale fillerboer? Wat een lelijke gedrochten. Yuk!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.