Entertainment

Arie Boomsma: ‘Iedereen wilde me met ontbloot bovenlijf zien’

Arie Boomsma

Iedereen die een interview af wilde leggen met Arie Boomsma, wilde hem in ontbloot bovenlijf zien. Dat laat de man weten in een uitgebreid gesprek met de Telegraaf. Ook geeft hij zijn mening over de kritiek die hij krijgt over dat hij wel heel graag in de spiegel kijkt.

Arie Boomsma: ‘Iedereen wilde me met ontbloot bovenlijf zien’

“Allereerst: ik heb nul invloed op wat mensen denken”, aldus Arie Boomsma. “En dat geluid komt altijd uit hetzelfde hoekje. Nadat ik had geposeerd voor L’Homo (hij was in 2009 het eerste covermodel voor deze Linda-uitgave en werd daarna geschorst door de EO, red.) werd me bij elk interview gevraagd om met ontbloot bovenlijf voor de camera te staan. Mijn agent heeft toen een paar jaar lang bij elke aanvraag zwart-op-wit laten zetten: shirt blijft aan. Al heb ik er ook weleens mee gespeeld door een shoot als Ken van Barbie of Action Man te doen. Zelfspot vind ik belangrijk.”

Kennelijk heeft Arie Boomsma lang geleden ontdekt dat er mensen zijn die snel boos op hem worden én dat er mensen zijn die juichend langs de kant staan. “Al uit die eerste groep zich eigenlijk alleen online. Op straat heeft nog nooit iemand naar gedaan”, zegt Arie. “Ach, je kunt je hersens eindeloos laten kraken over wat de oorzaak van die ergernis kan zijn. Maar dat is verloren energie, dus heb ik besloten er vrede mee te hebben. Hoe lastig dat soms ook is, want ik hou van harmonie en wil graag iets begrijpen. Maar tegenwoordig vraag ik me bij kritiek af of het komt van iemand die ik zelf om advies zou vragen. Is het antwoord nee, dan is het niet erg. Zo ja, dan ga ik onderzoeken waar ik fout zat.”

Arie Boomsma: ‘Over dat beeld verbaas ik me weleens’

Het lijkt erop dat Arie Boomsma erg veel mee heeft. Klopt dit wel? “Over dat beeld verbaas ik me weleens”, vertelt de man. “Ik heb nooit geschuwd te praten over mijn verslaafde broers, vrienden die suïcide hebben gepleegd of aan kanker zijn overleden. Maar dat blijft kennelijk niet hangen. Dit bewijst maar weer dat je werkelijk geen invloed hebt op hoe er over je wordt gedacht. En dat het weinig zin heeft dat steeds proberen te compenseren.”

6 reacties

Rechtse directe

Ik denk dat hij onthoofd bedoelt

Henk

Ik denk dat hij daar helemaal gelijk in heeft!!

tante Beth

Ik niet hoor, ik wil hem full monty zien.

Scooby Doo

Als deze man een dag zijn pilletje vergeet in te nemen, dan schrikt hij waar hij mee bezig is en hoe hij eruit ziet. Met pilletje denkt ie dat hij de heilige is van in de 30.

Jeroen van Denterchem

Stop make stupid people famous.
Wat heeft Arie nou helemaal gedaan?

Natnek

Nee, nee! Iedereen wil jou dood.
Dat is iets héél anders, arie