Entertainment

‘Verkrachter’ Maxime Meiland eist bijna 90.000 euro: deels als voorschot

Maxime Meiland

De man die door Maxime Meiland wordt beschuldigd van verkrachting eist bijna negentigduizend euro, deels als voorschot. Dat leert het Algemeen Dagblad ons zondagmiddag. Door de aantijgingen van de realityster zou hij inkomsten hebben misgelopen.

‘Verkrachter’ Maxime Meiland eist bijna 90.000 euro: deels als voorschot

In haar biografie Maxime misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig liet Maxime Meiland weten dat ze verkracht zou zijn op haar vijftiende door een man die nu 28 jaar is. Hij wordt niet bij zijn naam genoemd, maar toch is hij woest. De man nam advocaat Peter Schouten in de arm, eist een rectificatie en deed aangifte van smaad en laster. 

Volgende maand (16 februari) vindt de zaak tussen de man en Maxime Meiland achter gesloten deuren plaats in Den Haag. Omdat hij enkele maanden inkomsten is misgelopen door mevrouw Meiland, eist hij een forse schadevergoeding van ruim 37 duizend euro. Voor de immateriële schade eist hij ook nog eens vijftigduizend euro. Ofwel: 87 duizend euro in totaal. Schouten meldt dat hij de geleden schade met bewijsstukken kan onderbouwen voor de rechter.

Lange tijd reageerde Maxime Meiland niet op de haatreacties die ze kreeg nadat de man ontkende dat hij haar zou hebben verkracht. Vrijdag stapte mevrouw tóch naar de politie om aangifte te doen van verkrachting. Een tweede slachtoffer zou ook bereid zijn om een verklaring af te leggen. Daarop reageerde de zogenaamde ‘verkrachter’ door aangifte te doen van ‘het doen van een valse aangifte’.

Patty Brard

Patty Brard zit in ieder geval in team Maxime Meiland, zo liet ze vrijdagavond weten in Shownieuws. “Ik vond Maxime echt heel erg zielig in deze dagen. Ze is verslagen. Ik heb haar echt in mijn armen gehad. De hele wereld beschuldigt haar van leugens, maar dat is nog niet bewezen.”

“Wat ik nogal frappant vind is dat die vermeende dader de publiciteit dermate veel opzoekt, dat je hem ook gefotografeerd ziet als hij naar het ‘plaats delict’ gaat waar het dan gebeurd zou zijn”, vervolgde Patty Brard, die weet dat de man zich van achteren liet fotograferen. “Maxime heeft me daarover verteld en was ook in tranen en heel verdrietig toen er tijdens ons gesprek een samenwerking, die voor haar heel belangrijk was op social media, werd afgezegd. Dat merk wil zich eigenlijk niet met haar associëren. Het kost haar dus ook heel veel geld.”

8 reacties

Berry

Erg benieuwd naar de uitslag van deze zaak en dan met name het bewijs je het. Geldt voor beide partijen.

Keny

Tjah als ik die kerel mag geloven zat vroeger de gehele vriendenclub op Maxime. Als je alles kunt krijgen en het altijd zo is, ga je teveel in jezelf geloven. Tijd om voorgoed afscheid te gaan nemen van dit mormel.

Peter G

Heel mannelijk noordwijk heeft maxime al een keer bovenop gehad massa is kassa

Dennis

Ik kan het wel beamen, als kleine Dennis was het vroeger stoer om zoveel mogelijk meiden te doen. Later als je ouder bent, krijg je door dat veel dames mooi zijn maar 0,0 inhoud hebben. Een goed voorbeeld is deze mevrouw.

Goed

Benieuwd of deze zaak slaagt, 90k is niet mals. Kan mevrouw niet meer haar kin, neus, lippen en vet meer laten weghalen. Oei oei als dat maar goed komt.

Zoefffff

Als Dennis ooit groot wordt dan is hij ook aan de beurt. Hij heeft veel 2 minuten races gehouden met jonge dunne meisjes.

Natnek

Die maxime is gewend om op een andere manier uitgekleed te worden.

M.

Om te kotsen hoe het in dit land altijd gaat: mensen die zeggen slachtoffer te zijn van misbruik worden altijd door het slijk gehaald, altijd! Wat nu wel of niet de waarheid is, doet er voor mensen niet toe. Als je praat over misbruik dan ben je volgens de publieke opinie sowieso schuldig, men heeft niet eens een proces nodig. Echt om te kotsen.