Anna Nooshin in paniek

Anna Nooshin

Helemaal niets werkt meer bij het overdreven kindvrouwtje. Vroeger veranderde alles dat ze aanraakte in goud, tegenwoordig in poppenstront. Geen hond keek meer naar haar vlogs, haar volgers nemen af en dus is er paniek. En wat heeft ze nu maar uit pure wanhoop gedaan: ze maakt reviews.

Manmanman. Ten eerste is er maar 1 reviewkanaal in ons land en die is van onze Janus. Ten tweede heeft dat magere konijn in geen 5 jaar normaal gegeten. En om het helemaal een beetje vies te maken gaat ze er ook maar bij fluisteren omdat dan geile Jappaners graag kijken en luisteren. De totale opheffingsuitverkoop is begonnen bij La Noosh.

24 reacties op “Anna Nooshin in paniek

 1. Pieter zegt:

  Tsja.
  Kwalijke zaak dat ze dit soort junkfood gaat showen.
  Zit vol kleurstoffen conserveermiddelen smaakversterkers en goedkope palmolie waar hele oerbossen voor worden platgebrand. En verder is al dat langhoudbare snoep een aanslag op je lichaam. Domme actie van Anna
  Waarom laat ze niet gewoon haar tieten zien?

  39
  1
 2. Anja zegt:

  Roddelpraat makers en kijkers zijn hetzelfde joh. Haten op andere maar zelf geen haar beter zijn. Alleen maar commentaar op andere om jezelf een beetje een goed gevoel te geven🤣🤣🤣. We lachen binnenkort als Jan invalide is geslagen. En als dennieboy 2 kopschoppen krijgt heeft zal die voor altijd invalide zijn die door die tia’s van hem🤣🤣🤣. Of die Hannah roos wordt van der fiets getrapt lijkt me ook wel mooi

  1
  98
  • Timmy zegt:

   Prachtige zelfdiagnose geprojecteerd op anderen. Alweer. Waar je bekend mee bent. Ofwel je oordeelt zo je begrijpt zo je bent. Dus zo zie je anderen. En niet zo ze zijn want daar kan die pinda tussen je oren zich geen voorstelling van maken. Nou maar weer jezelf in slaap huilen lieverd. Komt wel. En zo niet dan niet.

   2
   1
  • Timmy zegt:

   En jij woont spoedig in een staatshotel, ziekenhuis of strooiveldje als je niet vlot leert. Wacht maar. Zitten meerdere opmerkingen tussen die zwaar over de schreef gaan en de opening van je strafblad worden of erger. Gauw eens gaan bezinnen sneuaapjes.

   7
   0
 3. Einderoddelpraat voor de zomer 2022 zegt:

  Dat er nog geen crowdfunding voor persoonsbeveiliging nodig is vindt ik zelf verschrikkelijk. En ik ga er ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie dat wel moeten.

  3
  20
 4. SeafoodKutters zegt:

  Tjonge jonge wat een reacties, voor je het weet krijg je de lit weer op je neus en Karma is een Bitch!

  4
  0
 5. Janus Roos het haatvarken zegt:

  Ik geef een feest dit weekeinde / komen jullie ook ? / zaterdag vanaf 19.00 uur welkom op
  Binnenhof 37B, 1861JW BERGEN
  Vooral dikke zure biggen welkom / we are family

  0
  18
 6. Theo zegt:

  Is die rooie dochter Hannaaah nu wel of niet een se let voor 10 euries Janus Roos ?
  En is er korting wanneer 30 personen of iets meer kunnen gang bangen ?

  0
  21
 7. N. Nøkgedrøg (3) zegt:

  Kappen met die dislikes, diegene die me nu een dislike geeft, spuug ik recht in de bek.

  En kijk me aan als ik tegen je praat. Stelletje smeerlappen.

  0
  31
 8. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  En telkens krijg ik weer dislikes! Waarom? Ik doe niks verkeerd. Stelletje debielen wat jullie zijn. Ik haat jullie allemaal. En je moeder ook. Viezeriken.

  0
  15
  • Piet zegt:

   Niet m’n moeder erbij halen NøkNøk.
   Die is dood gegaan in 2019 en we gaan haar volgende week begraven op de golfbaan. Dus ff dimmen vriend.

   Pietje gaat nu ff rukken.

   GN

   3
   0
 9. Piet. zegt:

  Zo dan. Een beter bewijs dat die rare meneer de heer Nøkgedrøg en Kale Pietje twee heel verschillende personen zijn krijg je niet.

  Had iemand nog twijfels?
  Kan me niet schelen, ik tuf ze recht in de bek. En rot op met je dislikes.
  Ik haat jullie nu allemaal.

  1
  7
 10. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Houd je muil dicht, Piet. Zwarte Piet. Ik haat je enorm. Kom vechten dan. Je zult wel woke zijn, net zoals Dennis. Hij is een echte heumeu.

  0
  0
 11. Kat in de zak zegt:

  De laatste stuiptrekkingen. Die is binnen de kortse keren zo rondgevormd als Jan maar we weten waar ze binnenkort eindigt. Die gaat zaad reviewen op Onlyfans.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.