Anna Nooshin gestopt met volgers kopen

anna-ewrt

Al een paar keer dook ze onder het miljoen en kocht ze heel snel een paar pakketten volgers in China, maar het lijkt erop dat Anna Nooshin nu ook heeft geaccepteerd dat ze uit is. Het is klaar, over en uit. De totaal nietszeggendheid gecombineerd met die grootstedelijke arrogantie, verschrikkelijk.

Ook anderen (zelfs de Glimworm) kunnen haar niet meer helpen. ‘Lieve Anna’ heet haar nieuwste flop. 20k kijkers voor haar een Robbert Rodenburg, 12k kijkers voor haar en Carlo en Irene. En als dieptepunt ging de laatste uitzending over haarzelf en haar vriend Nas (HAHAHAHAHAHA!) met 10k kijkers. Wat een waardeloze cijfers voor waardeloze onzin. Bye bye, zwaai zwaai.

13 reacties op “Anna Nooshin gestopt met volgers kopen

 1. TF zegt:

  Neufgenof, kom er maar in. Zou ik zo zeggen.
  Eens kijken wat die marrekense kontebonker vandaag voor zinnigs heeft te vertellen.

  Thans kan ik jou melden
  het politiedossier is al aardig ver
  Verwacht ze snel bij jou aan de deur

  Henry V werkt er hard aan.

  Maar, TF was je weer eens voor. F I R S T !

  Of ben je vang voor je imageau?

  Groetjes.

  GN.

  7
  27
 2. И. Иødrøg zegt:

  J0NGENS pssst! Hier spreekt de échte Neukgenot. TF is nog niet klaar met trollen, hij kijkt vast mee en komt straks weer met berichten UIT MIJN NAAM.

  Dit is niet okay. Want wat niet okay is, is niet okay. We moeten hem even laten uitrazen, hij ziet en leest alles momenteel. Hopelijk doet het systeem snel z’n werk.

  HOU VOL, ik kom snel terug. Ook de warme groetjes aan Stef Blok. Ik vergeet je niet.

  Ik ga me weer even koest houden.

  Hopelijk zie ik jullie allemaal snel weer ❤️

  Weet dat ik er altijd voor jullie ben. Ook als ik jullie niet spreek.

  Warme groetjes!

  5
  38
  • Pieter zegt:

   Jij zegt:
   HOU VOL!???
   Je doet net of je een coronapandemie bent kleine trol.
   Zit je nou de hele dag rotzooi op deze site te slingeren?

   Ik krijg echt zo een hekel aan die kleine kale kutmsrekanen die zwelgen in zelfmedelijden.

   Wat is er gebeurd met dat touw?
   Dat was toch een prima idee?
   Waarom heb je dat niet gedaan?
   Had je geen krukje of zo om vanaf te stappen.
   Kleine mislukkeling.

   Ik hoop dat je je permaban krijgt van ome Jan.
   Ik vin al die nökgedrochtjes even megaireitant, dus vecht jullie fitties voortaan uit op Dumpert of Facebook oid en blijft weg.

   Dank voor de aandacht & flikker een eind op aub

   21
   3
 3. Henk Spermatank zegt:

  Laatste keer dat ik op deze site heb gekeken. Jammer dat er niks aan de trollen word gedaan. Ook meteen mijn betaalde lidmaatschap voor RoddelPraat beëindigd. Dat Dennis zo dom is als de achterkant van een varken dat wist ik, maar had van Jan wel beter verwacht. De mazzel.

  12
  4
  • ZuugnTisGenProatpoal zegt:

   Hier nog een medestander, heb keurig een mail gestuurd naar Roddelpraat en dit aangekaart. Gewoon geen reactie terug en de trol gebruikt nog steeds mijn naam als het uitkomt. Was leuk zolang het geduurd heeft, maar zonder een goede basis zal ook Roddelpraat ter ziele gaan, zie Dumpert.

   10
   5
   • И. Иødrøg zegt:

    Geheelmeeeens. Ik ben er ook een beetje flauw van.

    Hij doet dit ook met Rico, Stef Blok, Henk Spermatank, Harrie de Wit, Anderse, Roytje, Petty, Henry V., Patricia, @redactie, Zucht, Donald Trump, Sjef Appel, Karel, Puk, Marti van Schoonhoven, Pieter, De nieuwe И. Иødrøg, Dolf, tukkertjefan, Robbie, Robbie (de Echte!), Nick, Lieke van Lexneus, Gordon Tongplezier, Yvonne, nieuwsgierig aagje, John de Mol, Gertjan Harmsen, Eens, Gerrie van Boven, Van Pootensteijn, Willem, Ricardo, Sjonnie, Spartaan, ZuugnTisGenProatpoal (jij), Mehmet, Inteelt indianus, Kaasboertje Marcel, André Diareux, Juice over juice, Scarface, Franz, Haakneus, S. de Goedheiligman, Blacksoldier0475, Richard Wagner, Kweetniet, Filip, Yari, FabFabFabiola, Juice, Mappy, Subversief Verraad, ShirmaMousse, Vacku2, Marco, Richard Batsbak, Geen, Waar is mijn pakje, Albert geinstein, Kattekop, Anti alles, Kleintje pils, Harko Sorbato, Peter G., Kritische kijker en Missdetective.

    Ongetwijfeld een enkeling vergeten. Excuses daarvoor.

    1
    26
 4. Иøkgedrøgt zegt:

  GVD drie aliassen in hier in de chat in derig minuten. Gewoon je bek houden en mij aankijken Neukgenot als je in het trapgat hangt. Zal mij niks verbazen dat Neukgenot weer conversaties met zijn eigen aan het houden is hier in de chat.

  10
  11
 5. Anna Rexia zegt:

  Anna Nooshin was een jaartje of 5 geleden een ongekend lekker wijf.
  Goeie kop, lekkere tieten.
  Eeuwig zonde dat ze haar hart verloren heeft aan Anna Rexia.

  4
  2
 6. Blije Eikel zegt:

  Straks moet ze nog gaan werken net als 99,9% van de wereldbevolking, zou wat zijn. Ik vind het wel een leuke meid overigens, maar dat heeft er weinig mee te maken.

  2
  0
 7. Borstco Masturbato zegt:

  Anna is vreselijk mediocre en moet zsm gecancelled worden. Saai. Saai Saai. Upkeenkurren. Permanente wintervagijn. Ps. Ben een vrouw. En wij claimen haar niet.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.