Relletjes

Angela de Jong begrijpt niets van Frank Lammers die Peter Gillis ondersteunt

Angela de Jong begrijpt niets van Frank Lammers die Peter Gillis ondersteunt

Angela de Jong begrijpt niets van Frank Lammers die Peter Gillis ondersteunt. De columniste en grote vriendin van Johan Derksen schreef vandaag weer een column voor het AD met haar kritische kijk op de Nederlandse televisie. ‘Het is onbegrijpelijk’, schrijft ze over het feit dat Frank Lammers nog steeds de voice-over doet van Massa Is Kassa.

Goede kijkcijfers voor Massa Is Kassa

Gisteravond was, volgens Tina Nijkamp, De Slimste Mens het best bekeken programma op de Nederlandse televisie. Daarna volgde met een groot verschil de familie Gillis. Ze schrijft op Instagram: “De familie Gillis scoort 2 miljoen minder kijkers (680.000) en is de nr 2.” Het programma scoort dus nog altijd goed en dat zal ook wel de reden zijn dat Frank Lammers er nog aan meewerkt.

‘Vakantieparkenbullebak’

De altijd kritische Angela de Jong schrijft vandaag in haar column dat Peter Gillis een ‘vakantieparkenbullebak’ is. Daarmee heeft ze nog gekozen voor een nette betiteling, want ik zou eerder kiezen voor ‘agressief crimineel varken’, maar dat ter zijde.

Verdacht van ondermijnende criminaliteit

Zij verbaast zich, net als ons, over het feit dat Peter Gillis nog altijd op televisie blijft verschijnen. “Terwijl hij door de Belastingdienst, justitie en gemeenten van ondermijnende criminaliteit wordt verdacht”, schrijft ze vol verbazing in haar column voor het AD. Om het nog maar niet te hebben over de verschillende mishandelingen van zowel zijn vriendin Nicol als een bron van ons. Angela vervolgt: “Los daarvan is hij uiterst onprettig om naar te kijken, door zijn voorkomen en de totaal respectloze manier waarop hij met mensen omgaat.” Dat klopt, maar de achterlijke kijkers van SBS6 sluiten daar mooi op aan.

Verbazing en onbegrip

De verbazing en het onbegrip van Angela blijft nog een tijdje doorgalmen in haar column. Ze benoemd hierbij vooral het ‘horkerige’ gedrag van zowel Peter Gillis als Nicol Kremers. Nadat ze verschillende voorbeelden van dit gedrag heeft opgenoemd, verkondigd ze ook nog: “Geen normale zender zou er anno 2023 over piekeren om dit zo uit te zenden. Maar SBS 6 doet het gewoon.” Klopt. En daarom is het voor RTL alleen maar beter dat de fusie is afgeblazen. Dit moet je niet willen.

Angela de Jong begrijpt niets van Frank Lammers

Ze uit ook haar onbegrip richting Frank Lammers die nog altijd de voice-over van de serie doet. Zoals wij eerder hierboven ook al benoemde, denkt Angela dat hij het nog doet omdat het waarschijnlijk veel betaald. “Dat iemand als Frank Lammers nog steeds zijn stem leent aan deze realityreeks, is onbegrijpelijk. Maar het zal, zoals alles bij John de Mol, vast goed betalen”, schrijft Angela verder kritisch in haar stuk. Tegelijkertijd is het ook wel humor te noemen dat de man die voor een serie een crimineel op een vakantiepark speelde, nu de voice-over doet van een andere serie over een crimineel op een vakantiepark.

Nog geen reacties