Uit eerste hand

Rose Bertram misdraagt zich wederom door drugsgebruik

Rose Bertram misdraagt zich wederom door drugsgebruik

Rose Bertram misdraagt zich wederom door drugsgebruik. Dat meldt Juicechannel op Instagram. Zij en Gregory van der Wiel verbraken de relatie met elkaar, maar zouden later toch weer iets geprobeerd hebben samen. Nu blijkt Gregory haar al vaker van de drugs af te willen hebben gehaald, maar dat is kennelijk nog steeds niet gelukt.

Rose Bertram misdraagt zich wederom door drugsgebruik

Afgelopen weekend heeft Rose Bertram weer van het leven genoten. Juicechannel vertelt: “Rose Bertram heeft het afgelopen zaterdag ook weer lekker bont gemaakt. Wij hebben bronnen gesproken en die vertellen ons het volgende verhaal. Rose Bertram was zaterdagavond uitgegaan bij Mad Fox in Amsterdam en is daarna met een groep mensen door gegaan naar een after in een suite van het W hotel. Daar is het natuurlijk zoals je al kan raden heel uitbundig geweest.”

Té verrot om de kinderen op te halen

Hoe uitbundig kan het geweest zijn? Schijnbaar erg genoeg om de kinderen bij de oppas achter te laten, omdat je té verrot bent, want: “De kinderen van Rose Bertram waren bij de oppas. Zij zou ze zondagochtend om 9 uur weer gaan ophalen, maar Rose had niet genoeg van het feesten. Ze hield de oppas de hele tijd aan het lijntje en vroeg ieder uur of ze nog een uurtje langer kon blijven.” En dat is niet het enige lijntje waar Rose die avond/nacht mee te maken heeft gehad. De witte lijnen in de hotelkamer zullen ook lekker hebben gesmaakt.

‘Ze keek knap eng uit haar oogjes’

In plaats van 09:00 uur, besloot de oppas om 13:00 zelf tegen Rose te zeggen: ‘Je komt ze nu halen en anders ga ik weg’. Toen stond Rose voor de deur, maar: “Voordat ze ging heeft ze nog aan mensen gevraagd hoe ze eruit zag, want ja na en nachtje doorhalen is dat wel aan je te zien. Er zijn ook filmpjes van haar gemaakt maar deze kunnen we vanwege bron bescherming niet met jullie delen. Maar we kunnen wel vertellen dat ze knap eng uit haar oogjes keek…” Goh, hoe zou dat nou gekomen zijn? Jammer dat we de video niet te zien krijgen, maar het zal inderdaad afkomstig zijn geweest van een bron die er wel heel dicht bovenop zat. Anders had diegene ook niet kunnen weten dat ze gevraagd had hoe ze eruit zag.

Het ultimatum om te stoppen met drugs

Haar ex en vader van haar kinderen, Gregory van der Wiel, had haar tijdens hun relatie ook al van de drugs af willen praten, maar schijnbaar is dat nog steeds niet gelukt. Een bron vertelt aan Juicechannel: “Gregory had haar in die tijd ook al eens het ultimatum gegeven om te stoppen met haar drugsgebruik… Maar dat zegt ze niet in interviews over hun relatie.” Een tip vanuit Juicechannel waar we ons graag bij aansluiten: “Misschien is het handig om dit nog eens te doen, het loopt namelijk erg uit de klauwen.”

Nog geen reacties