Televisie

André Hazes voor het eerst nuchter op Televisie

André Hazes voor het eerst nuchter op Televisie

Ik heb hier geen woorden voor. André Hazes deelt zojuist op zijn instagram dat zijn optreden bij Jinek gisteravond zijn eerste nuchtere Televisie optreden was. Dat Dreetje veel problemen had wisten we, maar dat ze zo ernstig waren is toch wel shockerend.

André Hazes bij Jinek

Gisteravond was het dan zover, André Hazes jr maakt zijn rentree op televisie. Hij was te gast bij de waardeloze talkshow van Jinek. Waar ik stiekem hoopte op een paar kritische en stevige vragen, bleven die helaas uit. Het moge duidelijk zijn dat André ook valt onder de categorie ‘lievelingetje van Jinek’. Waar vele voorgangers (waaronder Jan Roos) werden afgeslacht, mocht André haar talkshow gebruiken om zijn zielige verhaaltje aan de man te brengen.

Voor het eerst nuchter op televisie

Dreetje was erg nerveus voor zijn televisie optreden. Vooral omdat hij voor het eerst nuchter te zien was. Op het moment dat André vertelde dat dit zijn eerste nuchtere tv optreden was, wordt er hard gelachen. André reageert: “Het is eigenlijk wel diep triest, ik tikte altijd wel een aantal biertjes weg voor ik op tv verscheen.” Laten we maar zeggen: zo vader, zo zoon.

Geen contact meer met moeder Rachel

André Hazes bevestigde de scoop van onze vriendin Yvonne Coldeweijer, want er is geen contact meer met Rachel Hazes. Waarom Rachel Yv dan voor de rechter sleept is ons een raadsel. Het zal wel gaan om de bijnaam ’gecremeerde kroket’. Het is in ieder geval wel duidelijk dat het een kansloze rechtszaak is die Rachel Hazes niet gaat winnen. Al moet Yvonne niet te vroeg juichen. Wij konden ook niet verliezen, maar uiteindelijk, verloor Roddelpraat het hoger beroep van Famke Louise.

Hieronder de instagram post van André over zijn televisie optreden bij Jinek.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties