Uit eerste hand

Roxeanne Hazes in gesprek met Patty Brard: ‘alleen maar in angst geleefd’

Roxeanne Hazes in gesprek met Patty Brard: 'alleen maar in angst geleefd'

Roxeanne Hazes in gesprek met Patty Brard in de podcast van ons favoriete veenlijk. Hier vertelt Rox over haar angsten en de worsteling met eenzaamheid. Ze zit op een gegeven moment zelfs huilend aan tafel.

Roxeanne Hazes in gesprek met Patty Brard

Onze grote vriendin Patty heeft haar eigen podcast op Spotify en heeft het ‘Patty’s Levenslessen‘ genoemd. Hierin zit ze telkens aan tafel met een andere BN’er. Ze doet het niet vast met een ander, omdat hoogstwaarschijnlijk niemand dat met haar wilde. Erger kan je het niet krijgen. Oh, toch wel, want dit keer zit weer één van de achterlijkste familie van Nederland aan tafel: Roxeanne Hazes.

Van verslavingen tot rechtszaken

Die meid kan er ook nog eens bijna weinig aan doen, want ze is een Hazes en daarmee automatisch gewoon vervelend. Inmiddels gaat het over niets anders meer dan de familie en hun problemen. Van verslavingen tot leugens over de erfenis en ruzies. Ik ben er eigenlijk ook helemaal klaar mee, maar Rox die te gast is in een podcast met Patty Brard is te mooi om te laten liggen.

‘Alleen maar in angst geleefd’

Nadat Roxeanne eerst een tijdje over haar angsten heeft geklaagd, legt ze uit dat het een decennia lang niet helemaal goed met haar ging: “Ik heb van mijn twintigste tot mijn dertigste alleen maar in angst geleefd”, legt ze uit. Om het nét iets vervelender te maken, zegt ze ook nog: “Ik ben bezig met het meisje in mij te helen.”

‘Ik zou gek worden’

Die arme Roxeanne Hazes zit zodanig aan haar vriend Erik vastgeplakt dat hij, geheel tegen de regels in, mee moest naar de opnames van Beste Zangers, omdat ze niet alleen kan slapen. Natuurlijk barst ze in tranen uit als Patty vraagt naar de bekende weg. Wat als Erik ooit zou wegvallen? “Daar denk ik heel veel over na. (…) Dan zou ik gek worden”, aldus Roxeanne.

Irrationele angsten

Om eerdergenoemde redenen wil ze haar leven in de toekomst anders gaan aanpakken: “Dit is waarom ik het de aankomende tien jaar anders wil doen. Dit zijn voor mij die irrationele angsten. Dingen die niet morgen gaan gebeuren. Sinds ik moeder ben geworden, zijn er zoveel meer angsten bijgekomen.” Enig dat ze moeder is, maar het is wel handig om dan in ieder geval zelf een gezond verstand te hebben.

View post on Instagram
 

Nog geen reacties