Entertainment

André Hazes reageert op uitschelden Rachel Hazes: ‘Spannend om te doen’

andre hazes uitschelden rachel hazes

André Hazes schold zijn moeder – samen met het publiek van Breda Live – uit voor h*er. Rachel Hazes was hier flink boos over, maar André neemt het allemaal niet zo serieus en vindt dat hij deze grap wel kon maken.

André Hazes Breda Live

André Hazes heeft – ondanks zijn bekende familie – de nodige mediatraining gemist. Het is een echte flapuit en hij zegt alles wat in hem opkomt. Tijdens een optreden bij Breda Live, noemde hij zijn moeder, Rachel Hazes, een h*er, samen met het publiek. Niet héél handig als je niet lekker gaat met je moeder, maar dit kan natuurlijk morgen weer anders zijn, dat is ook de familie Hazes.

Bij Rachel – die met beide kinderen slecht contact heeft – schoot dit volledig in het verkeerde keelgat. Dat haar zoon zulke uitspraken over haar doet, dat kan natuurlijk niet. Ook vertelde ze dat dit niet had gekund als André senior nog had geleefd, want die had dit soort uitspraken niet gepikt.

André Hazes reageert op uitschelden Rachel Hazes: ‘Spannend om te doen’

“Waar het een beetje mis is gegaan in Breda, en de band was erbij die kan dat beamen, is dat mijn vader een liedje heeft genaamd ‘Mijn Vriend'”, begint André in gesprek met Shownieuws. “Als ik dan zing ‘Hielp ik je daarom uit de goot’, dan zingt het publiek ‘uit de goot, h*er’, maar mensen vinden dat altijd een beetje spannend om te doen. Of ze daar wel goedkeuring voor krijgen om dat te zingen, bij sommige locaties. Dus van tevoren pep ik het publiek op en vraag ze om het te roepen.” André zegt dat hij dit doet, zodat die spanning er niet meer is en ze dat in het liedje gewoon kunnen doen, normaal gesproken is dat volgens hem heel normaal.

André zegt dat hij altijd met het publiek om te gaan, alsof het zijn eigen vrienden zijn. “Ik roep alles wat in me opkomt, achteraf zit ik wel op de blaren. Als een vriend dit tegen mij zou zeggen, dan zou ik ook zeggen: ‘H*er? Hoe noem je m’n moeder?'” Dat gebeurde volgens André daar ook en hij zegt dat het nooit met kwade bedoelingen was en hij weet dat hij de grappen kan maken, omdat hij uit dat nest komt. “Wij hebben deze humor thuis altijd gehad. Dus ik weet dat het niet zwaar ligt of zo, snap je. En dat was het gewoon.”

Blijkbaar kent André zijn ‘nest’ niet heel goed, want moeder Rachel Hazes was nogal gepikeerd over de uitspraken die haar zoon deed tijdens zijn optreden. Ze dreigde zelfs om informatie naar buiten te brengen over haar kinderen en dat ze niet lang meer haar mond kan houden. Of heeft de dreiging van Rachel, André bang gemaakt, waardoor hij dit nu zegt?

13 reacties

Roks

Dree is dus weer in de armen gevallen van zijn Colombiaanse vriendin en Roggel blijft hele plantages leeg smoren.

Floris Wyers

Mijn vriend (String-boy) en ik, Zitten WEEEEEER lekker aan de poppers jongens !!!

Arie poot

Androl aπus !
Er is gisteren helemaal geen ‘nieuws’ over hem geweest.

GroenLinks fractie Amsterdam

Doet die Rachel Hazes nu hetzelfde als Michael Jackson? Dus van blank naar negroïde? Oftewel van goed naar slecht?

Marco Eijk

Trots op m’n jongen

De Neus

Hey Marco gap! Zou Ras eindelijk d’r geheimpje gaan verklappen, zou tijd worden!

Natnek

Kermisvolk.

Dionysos

dit kan echt niet stop met drinken zoon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

John de wolf

Helaas is dit mijn kind.

Spekpeter

Mooi dat dit dan de meest populaire bners zijn die samen met andere bekende losers beeldbepalend zijn voor dit land ; ook naar het buitenland … echt triest

Zuigsn@l

Ik weet zeker dat ze het doorslikt.

Martijn

Rare uitspraak! André jr. kan beter uitspraken doen over zijn vader. Want hoe oud was Rachel toe Hazes sr haar een ‘beurt’ gaf? Dat noemen we toch ped***! En het was toen toch ook al strafbaar?! Rachel was dus het slachtoffer van een viespeuk!

Dus alle muziek van Hazes boycotten!

Monique

Andre is echt een viese man hij heeft een teelbal en een scheve besneden piem0l met een stuk vel eraf hij zegt dat de imam dat heeft gedaan en dat hij je zegent wanneer hij je verkracht!!!!