Alice Olsthoorn is dakloos en wil geld na afgebrand huis

Alice Olsthoorn is dakloos en wil geld na afgebrand huis

Alice Olsthoorn is dakloos en wil geld na afgebrand huis. Haar woning zou helemaal afgefikt zijn en daar zijn dure spulletjes bij verloren gegaan. Nu is ze een crowdfund gestart in de hoop haar spulletjes weer terug te kunnen kopen.

Alice Olsthoorn is dakloos

Op Instagram deelt Alice in haar verhaal verschillende berichten met een dringende hulpvraag. “Dag liefjes, als jullie mij zouden willen helpen met een nieuwe camera en lichten etc aanschaffen zodat ik weer aan het werk kan zou ik dat enorm waarderen”, aldus onze favoriete tranny. Haar huis is afgebrand nadat er expres een brand was gesticht door iemand.

Gofundme

Ze opent een pagina op gofundme en schrijft erbij: “Hey! mijn naam is Alice (misschien kennen jullie me wel) en vandaag is mijn huis door iemand die opzettelijk brand heeft gesticht afgebrand.” Ze is naar eigen zeggen veel ‘apperatuur’ verloren en Alice Olsthoorn is dakloos geworden. Wat ‘apperatuur’ is, weet ik niet, maar ze zal er wel apparatuur mee bedoelen. “Ik wil heel graag door met mijn leven maar heb al mijn werk apperatuur verloren. Als jullie mee willen helpen aan het terugkrijgen van mijn camera, lichten, computer, insturmenten, microfoons en noem maar op zou ik het heel erg waarderen als jullie wat voor mij kunnen missen.”

‘Mag er niet eens doorheen zoeken’

Alice zou Alice natuurlijk niet zijn als ze het niet zou delen met anderen: “Alles wat ik niet meer nodig heb voor het hoofd noodzakelijke zal ik aan de andere slachtoffers overmaken.” Wat is het toch een goed mens. Op Instagram deelt ze een foto van het verkoolde overschot van haar huis: “Hier zitten de resten van mijn huis tussen hahaha. Ze zijn het nu aan het weggraven. Mag er niet eens doorheen zoeken voor restjes van emotioneel waardevolle dingen.” Nee, dat klopt. Je mag niet tussen de eventueel gevaarlijke resten op een plaats delict kijken. Heel snugger.

Maar alle gekheid op een stokje: het is natuurlijk heel erg wat er met het huis van Alice gebeurd is. Daarom wensen we haar en haar gezin veel sterkte de komende tijd! Ik denk niet dat een crowdfund nodig is om een selfielichtje voor je telefoon opnieuw aan te kunnen schaffen, maar dat ter zijde.

Alice Olsthoorn Crowdfund 1
Alice Olsthoorn is dakloos en wil geld na afgebrand huis 4
Alice Olsthoorn Crowdfund 2
Alice Olsthoorn is dakloos en wil geld na afgebrand huis 5