Alice Olsthoorn pleit voor veilige toiletten

Alice-Olsthoorn-Safe-Plees

We horen de struggle. We horen hoe je deze titel tien keer door je hoofd laat gaan, omdat je even geen idee hebt wat er nou eigenlijk staat. Het is echt zo: Alice Olsthoorn pleit voor veilige toiletten.

Maar bedoel je dan dat ze voorzichtiger doorspoelen, of zo? Of bedoel je dat ze wat hoger zijn zodat je niet op je bek hoeft te gaan als je voor de zoveelste keer klaplam boven die pot moet hangen? Nee, Alice legt het kort uit onder haar Instagram-post. Ze schrijft: “iedereen moet zich veilig voelen op het toilet! Helaas voelen een heleboel lhbtq+ jongeren zich dat niet, en daar moet écht verandering in komen!”

Zucht… Het liedje heet dus ‘safe plees‘, of zo? Wat dan moet slaan op een combinatie van het Engelse en Nederlandse ‘veilige toilets’. Nou, ja, prima. Kijk, weet je wat het is? Dat er gepleit wordt voor een gemengd toilet is stap één, maar waarom kies je ervoor om dit gedrocht de boodschap over te laten brengen? De enige boodschap die hier uit voortvloeit is: draag oordoppen anders gaan je oren bloeden.

Puur omdat het een tranny is, mag ze dit maken en blijft ze ook doorgaan met muziek maken, maar het is natuurlijk een totaal ongetalenteerd figuur. Dat is een ding wat zeker is.

https://www.instagram.com/p/CifVs01jd97/?utm_source=ig_web_copy_link