Alice Olsthoorn pleit voor veilige toiletten

We horen de struggle. We horen hoe je deze titel tien keer door je hoofd laat gaan, omdat je even geen idee hebt wat er nou eigenlijk staat. Het is echt zo: Alice Olsthoorn pleit voor veilige toiletten.

Maar bedoel je dan dat ze voorzichtiger doorspoelen, of zo? Of bedoel je dat ze wat hoger zijn zodat je niet op je bek hoeft te gaan als je voor de zoveelste keer klaplam boven die pot moet hangen? Nee, Alice legt het kort uit onder haar Instagram-post. Ze schrijft: “iedereen moet zich veilig voelen op het toilet! Helaas voelen een heleboel lhbtq+ jongeren zich dat niet, en daar moet écht verandering in komen!”

Zucht… Het liedje heet dus ‘safe plees‘, of zo? Wat dan moet slaan op een combinatie van het Engelse en Nederlandse ‘veilige toilets’. Nou, ja, prima. Kijk, weet je wat het is? Dat er gepleit wordt voor een gemengd toilet is stap één, maar waarom kies je ervoor om dit gedrocht de boodschap over te laten brengen? De enige boodschap die hier uit voortvloeit is: draag oordoppen anders gaan je oren bloeden.

Puur omdat het een tranny is, mag ze dit maken en blijft ze ook doorgaan met muziek maken, maar het is natuurlijk een totaal ongetalenteerd figuur. Dat is een ding wat zeker is.

20 reacties op “Alice Olsthoorn pleit voor veilige toiletten

 1. Mo'tje uit de buurt zegt:

  Mijn agenda deze week: vandaag jointje roken en red bull drinken in mijn A klasse. Morgen plofkraak in DE met de RS6. Vrijdag naar de moskee.

  21
  2
 2. Transfobie Terf zegt:

  Toiletten zijn niet langer veilig voor vrouwen zolang iedere man het geslacht op zijn paspoort zonder enige belemmering mag aanpassen van M naar V.

  14
  0
  • Jumbaba zegt:

   Doe een pamper om. Dat hij zich niet veilig voelt zegt niets. Hij voelt ook dat hij een vrouw is immers. We modeleren de werkelijkheid niet rond je waandenkbeelden lieverd.

   6
   0
 3. Brechtje Kech zegt:

  Wat je nu ziet is algehele een grote verbouwing, plastic surgery, heel veel filters en goede belichting. Dan krijg je dit dus. Ik zou m’n geld terugvragen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.