Alice Olsthoorn blijkt lui varken

alice-olsthoorn

Tempo Team: ‘Die heeft er geen zin in’

De jeugd van tegenwoordig wordt sinds mensenheugenis verweten lui te zijn. Maar godsammekraken zeg, die influencers van tegenwoordig maken het helemaal bont. En dan betwijfelen we bij Alice Olsthoorn, de gekke meid die consequent leugens verspreid over Dennis, of ze wel kan doorgaan voor influencer. Ze kan niet zingen, ze is boklelijk, ze heeft amper volgers en qua taalgevoel valt er ook niets te halen.

Wat lezen we vervolgens onder haar meest recente Insta-post: “Heb het gehad met werken wil nog alleen maar mooi zijn x”.

Mens, ga toch vakkenvullen!

16 reacties op “Alice Olsthoorn blijkt lui varken

 1. Het uitgescheurde kutje van Mascha zegt:

  ‘Wil nog alleen maar mooi zijn’ dan moet ze daar maar eens mee beginnen dan. Alice is de lelijkste transformer die we in ons kikkerlandje hebben.

  0
  0
 2. Haakneus zegt:

  Die neus blijft verbazing wekkend lelijk. Jan kan jij niet even op dat meisje zitten om der neus even plat te drukken? Misschien mag je er daarna ook wel tot een hoogtepunt brengen. Wel even een glas water en een kwastje meenemen.

  0
  0
 3. Christus te paard! zegt:

  Blijkt maar weer dat een groot deel van de transformers geestelijk niet in orde zijn. Daar gaat geen enkele operatie ook maar iets aan veranderen!
  Mooi zelf laten betalen al die onzin, dan is het snel voorbij met die gekkigheid! Nu mag de maatschappij ervoor opdraaien. Dat moet stoppen! Ik wil niet indirect meebetalen aan deze mafklappers!

  0
  0
 4. Domeniek Weetnie zegt:

  Wacht even, deze meid verspreid “leugens” over Dennis? Of ja, de website van Dennis spreekt over leugens?

  Dan moet het waar zijn. Waar zijn de contactgegevens van deze nieuwe Doutzen Kroes? Er is een plekje vrij op onze redactie en vijanden van Dennis zijn met voorrang welkom.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.