Alice Olsthoorn wil graag een date. Iemand?

alice

Tijdens onze nachtelijke uurtjes op Tinder komen wij nooit zo veel rondborstige dames tegen, maar een Roddelpraat-lezer tipte ons dat Alice er ook ronddoolt en daar voelen we toch de nodige emoties bij.

Alice Olsthoorn, de notoire Roddelpraat-hater die smaad en laster over ons Dennis aan het verspreiden is, heeft het er maar moeilijk mee. Eerst steen en been klagen dat ze geen moer verdient als influencers (ben je dat eigenlijk met 60k volgers?) en nu ook nog eens niet aan de man (m/x/x/🚁) kunnen raken. We hebben het met het te doen.

Gelukkig zijn er nog rondnaai-apps als Tinder! En daar snoept ook Alice ook lekker van. Nou mannen, wie durft?

21 reacties op “Alice Olsthoorn wil graag een date. Iemand?

 1. Donald Trump zegt:

  Ik heb ff m’n agenda erop nageslagen en helaas…. ik zit helemaal volgeboekt totdat zelfs het Veenlijk helemaal weggerot is.

  Jammer….

  0
  0
 2. Rene le Blanc (de vrouwenmepper) zegt:

  Mag hopen dat er een transformer filter zit op zo’n dating site want ik zou me de pleuris schrikken als ik deze. tegenkom

  0
  0
 3. Kut met ballen zegt:

  Wie zit er te wachten op een jankende, depressieve, aandachtshoerende borderliner transformer dat zich gedraagt als een 4-jarige met zijn zwakzinnige uitstekende tong de hele tijd?
  Niemand!
  Nou, dikke doei wa!

  0
  0
 4. Joep zegt:

  Ik heb nog wel een DEEN tas in de auto liggen. Een fles WD40. Wanneer ik kleine joep tegen haar achterdeur in stelling breng en in een beweging naar binnen duw praat ze opeens poep.

  0
  0
 5. Nakketikker zegt:

  Is dit niks voor Dennis? Hij heeft toch aangegeven dat hij het best met een Transformer zoals Alice kan doen. En dan op en neer naar de kraan met een glaasje water en een kwastje. KGHH KGKKKK

  0
  0
 6. Ellie van Valen zegt:

  Als ze er ook echt uitzag zoals op die foto kan ik best een uitzondering vragen als alicje dat vraagt. echter ziet alice er niet zo uit en is ze nog lelijker dan vloeken.

  0
  0
 7. Pingback: Alice Olsthoorn blijkt lui varken - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.