Ali B. zet comments maar even uit

Ali laat weten dat het helemaal fantastisch gaat met hem. Ondanks de scoop van Roddelpraat dat ie jongedames wiept, 500 piek geeft en dope besteld doet de rapper of er niets aan het spreekwoordelijke handje is. Alleen heeft ie wel ff de comments onder zijn foto’s uitgezet.

Mooie auto, Ali. Je lijkt wel een pimp. Oh nee, wacht…

21 reacties op “Ali B. zet comments maar even uit

   • Maus zegt:

    Nederlanders ?? Niet zo generaliseren joh ! Dat proberen veel Nederlanders ook niet ,maar na domme opmerkingen als de jouwe wordt t lastig voor me .
    Probeer Ali nou niet te beschermen en goed te praten ,hoor .Het is allemaal niet zo netjes ,maar zeker ook niet strafbaar .Ali B mag afspreken met zo’n achterbakse stoeph..r van 19 ,die later je berichtjes op straat gooit .Ali mag misschien z’n vrouw met een ander “bedriegen ” .Misschien zijn daar onderling afspraken over. Daar is niets van bekend en gaat niemand wat aan .En Ali B kocht spul wat toen nog niet op de lijst verboden middelen stond ,waarschijnlijk .Wat ie doet is allemaal niet zo netjes ,maar zeker niet strafbaar .Wat die celebrity-neuker deed ,die griet van 19 ,is ook niet erg fatsoenlijk geweest trouwens ….

    0
    0
 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Blessed? Door in een goedkope Rolls in Duppie Dubai te rijden, huur kost niks, benzine is goedkoper dan water…..nou nou dan ben je blessed. So blessed dat je je vrouw moet bedriegen met een insta snolletje, Allah heeft het goed met je voor oude cokedealer!

  35
  2
 2. 3-MMC zegt:

  Ali B is vast even de knop vergeten waardoor de comments uit staan.
  Dat krijg je als je je helemaal volpropt met de goedkoopste drugs van de heule wereld.
  3-MMC is voor sukkels en goedkope honden.

  14
  0
 3. Anti alles zegt:

  Jammer dat hij zijn Instagram niet gewoon helemaal verwijderd heeft. Van mij mag de beste man sowieso wel uit de publiciteit verdwijnen. Ik word nou niet bepaald vrolijk van die keumus.

  14
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.