Entertainment

Ali B niet aanwezig in de rechtbank voor uitspraak: ‘Ongemakkelijk’

Ali B

Ali B zal niet aanwezig zijn in de rechtbank aanstaande vrijdag om zijn uitspraak te horen, dit laat zijn advocaat Bart Swier weten. De reden voor zijn afwezigheid is niet bekend.

Rechtszaak Ali B

Ali B krijgt vrijdag te horen of hij naar de gevangenis zal moeten, of niet. De rechtszaak was een ware soap, waarin Ali zich niet echt van zijn beste kant heeft laten zien. Uiteindelijk werd er door het Openbaar Ministerie een straf geëist van drie jaar onvoorwaardelijk.

Er zijn zeven zaken onderzocht, drie daarvan kwamen op de tenlastelegging terecht, uiteindelijk kwam daar er tijdens de rechtszaak nog één bij. Uiteindelijk eist het Openbaar Ministerie deze straf voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen tussen 2014 en 2018. Wij zijn benieuwd wat er van terecht gaat komen. Laten we hopen dat ze hem gewoon drie jaar op gaan sluiten.

Ali B niet aanwezig in de rechtbank voor uitspraak: ‘Ongemakkelijk’

Waar Ali tijdens de rechtszaken constant op de voorgrond trad, lijkt hij nu weer terug te krabbelen. Waarschijnlijk is hij gewoon te bang. Zijn advocaat, Bart Swier, laat aan RTL Boulevard weten dat Ali vrijdag niet aanwezig zal zijn in de rechtbank. De reden voor zijn afwezigheid wordt niet gegeven, maar er wordt wel hevig gespeculeerd.

“Ali plaatste zichzelf tijdens het proces op de voorgrond”, zegt Jermaine Ellenkamp, misdaadverslaggever van RTL Boulevard. “Dat begon al op dag één, toen hij met een lach en vol vertrouwen de parkeergarage uit liep en interviews gaf. Pas op de derde dag van het proces remden zijn advocaten hem af. Misschien dat ze hem nu hebben geadviseerd om niet te komen. Want als hij veroordeeld zou worden, zouden de interviews heel ongemakkelijk worden.”

64 reacties

Spekpeter

Maakt toch verder niets meer uit ; zijn toekomst is naar de haaien …

Samil R.

Tuurlijk kan hij niet komen, hij is vrouwen aan verkr@chten duhhh..

Technisch Incorrect

Heb je een spuugbeestje in je haar
Blijkt het Ali B te zijn die ligt te rukckeπ in zijn eigen smegma

Patty

Ik kwam hier terecht om een mooie drol af te leveren. Maar ik zie dat jullie al voorzien zijn; jullie hebben Ali B.
Ik zeg: ‘Doortrekken maar!!!’
Doei Lieverds

Kale Kees

Typisch Marokkaaπs, vrouwen (mis)bruiken voor eigen gewin, het zijn tenslotte blanke vrouwen. (Want van Marokkaaπse vrouwen blijft je vanaf, die moeten zoveel mogelijk soldatjes baren voor de heilige oorlog tegen de ongelovigeπhonden). Alles ontkennen, grote mond tegen alles en iedereen en puntje bij paaltje komt, niet komen want dan laat hij zien dat hij het Nederlandse rechtssysteem niet erkend.

Mart

Useless Piece Of Shit.
.
Komt dit door de censuur?
Ja dit komt door de censuur.
.
Mag ik dat zeggen?
Ja. Iedereen mag dit zeggen.
Useless Piece Of Shit.

Ongenaturaliseerde Riffistaan

Dubbele paspoort afnemen en uitzetten naar de kiezelmijnen van Rwanda
Misschien kandieda nog wat nuttigs doen.

Koos

Niet aanwezig waarom heeft hij daar überhaupt zeggenschap in de dames in kwestie konden er ook niet voor kiezen om op dat moment niet verkracht te worden respectloos!

Marcelleke

Hij moet uitgezet worden wanneer verdwijnt dit idiote dubbele paspoort van dit ongedierte nou een keer

Nas Bijhuis

gevalletje ingrijpen van zijn advocaten , die weten ook dat de racisme kaart niet meer getrokken kan worden in de extra tijd

Dumperd

Gebrek aan fatsoen.
Wist iedereen.
Gaat niet naar de rechtbank.
Kansloos dit.

Kevin Kasteel

Direct uitzetten naar Marokko dit loopt de spuigaten uit men komt hier maar verkrachten met hun haakneus

Evert Jan

Rare vraag misschien maar wat doen mensen met een dubbel paspoort in Nederland het zou toch fair zijn als je een nationaliteit kiest.

Nelis

Nog even naar de dames van plezier dus , al kunnen die je tegenwoordig ook aanklagen als je niet extra betaald

Wimpie

Evertje snap je het niet wij moeten die knaapjes helpen en onze jeugd houdt van de schitterende muziek van deze heren geef ze alle toeslagen en uitkeringen en af en toe een verkrachtingkje hoort erbij in die cultuur (mits het blanke vrouwen betreft natuurlijk:)

8med

Er is meer behoefte aan moskeeën in Nederland tijd dat dit gefaciliteerd wordt vanuit de regering blanke mensen zijn varkens

Ja Duh Annaaaaaaaaa

Ik heb vandaag zo onmeunig lekker geb0ut
Abonneer and like

Kroeskop

Ga is in ter Apel kijken zou ik zeggen zelfs kinderen van 8 noemen ze aisha en zitten aan hun geslachtsdelen is normaal in die coeltoer

Nico

Ali het varken zal toch minimaal gestraft worden,dit is immers Nederland.
Als het mijn kind was geweest waren zijn handen en voeten eraf gegaan.

Dave

Nederland zit vol met figuren als Ali ,voor hun is dit heel normaal om zo met vrouwen om te gaan ,voor al Nederlandse,in hun ogen zijn het toch maar h0eren.

Ongemakkelijk

Weet je wat ongemakkelijk is?
Boodschappen doen met een butp|ug in je aπus. Niet naar de rechtbank komen is gewoon laf.
Om de brutp|ug wat makkelijker in te brengen heb ik wat tips voor je.
Is het moeilijk om de butp|ug in te brengen? Dit verschilt van persoon tot persoon. Sommigen zijn nou eenmaal wat flexibeler en meer ontspannen van nature. Oefen eerst alleen met je vingers of met een wortel zodat je aan de gevoelens kan wennen.

Begin met glijmiddel. Breng dit aan op de butp|ug, smeer hem goed in zodat hij lekker glad is en het inbrengen makkelijk gaat. Ook rond de aπus breng je voldoende glijmiddel aan. Er is speciaal glijmiddel voor aπale interacties, deze is wat dikker dan regulier glijmiddel is.
Het makkelijkst is om hem onder een kleine hoek in te brengen. Tegen de aπus aan en hem dan richting je buik te laten wijzen. Dit zal het inbrengen een stuk eenvoudiger maken. Je kan er ook voor kiezen om een condoom om de butp|ug te doen. Het kan wat ongemakkelijk voelen als je hem inbrengt. Dit is normaal, echt!

Peter Tolkamer

Kan het beter RoddelHaat noemen
Al hebben ze wel gelijk over die sexoffenders en verkrachters als Ali en v
Vieze J.

Ali B.

Ik ben zo moe. Ik ben zoooo moe. Ik ben zoooooooo moe.

Olie B

Ja sorry mijn scooter is stuk

Zucht

Ali zal even moeten schoffelen en dan voorwaardelijk het zijn immers autochtonen vrouwkes die hij heeft gemolesteerd hij is een minderheid dus daar zal dan ook rekening mee gehouden worden. Bedankt weer links Nederland

Prachtige religie

Ali de raper heeft niks verkeerd gestaan staat allemaal in zijn heilige boek de Donald Duck dat het toelaatbaar is witte vrouwen aan te randen danwel te verkrachten. Even naar Mekka op het vliegende tapijt en de zondjes zijn uitgewist. Succes Ali Bouali

Yes R neefje zedendelinquent

Ali nie wete nie moge Ali vinger stop in gaten Ali kan nie laten

Allah snackbar

Ghallo ,
Wij verkoop,
Schaap Nuggets
Kaas(kop) souffle
En geit sate !

Knuffel Marokkaantje blijkt verkrachter

Ali knul succes je hebt ze maar mooi voor de gek gehouden allemaal zelfs het koningshuis lekker knuffelen besneden pieletje er stiekem in

Knuppel Marokkaan

Helemaal de pestpleuris meppen met een honkbalknuppel!

Ali b

Mocht ik een straf krijgen
Is dat puur racisme
En wil ik iedereen vragen in verzet te komen tegen de uitspraak
Ook zal het goed zijn als er eindelijk islamitische rechtbanken komen in Nederland om racistisch uitspraken tegen te gaan

Ronnie Flex

Hey swa,

Ali ik ben met je mi mang ik ga protest Kees de koning fixen voor je 2.0 die tata’s zijn racisten mang fock die kechies die niet willen togh

Berberaap

Als meisje zegt nee bedoelen ja wanneer de meisje blank is waarom begrijp mens niet?????!!’nn

Sofijannetje

ROMY INDY IS VERKRACHT DOOR RAPPER BOEF EN ALI

ROMY INDY IS VERKRACHT DOOR RAPPER BOEF EN ALI

ROMY INDY IS VERKRACHT DOOR RAPPER BOEF EN ALI

Daarom is Soof snel naar Dubai gevlucht de hond

Nicolleeeke

Nicole Cremers (ex P.Gillis)

Hij heeft mij ook al vaak berichten gestuurd via mijn dm. Ik word hier al bijna net ziek van als dat Mark Gillis mij steeds vraagt om eten op te sturen naar het ziekenhuis.

Mensen laat mij aub met rust ik ga zo nog even lekker wat crackroken en een grote kom kommer in mijn anüs proppen.

`

Zijn de komkommers in de aanbieding?

Marco

Als je bent opgegroeid in bvb Rotterdam weet je wat een graf volk dit is.

Bruintjes buiten

Hopelijk wordt hem medegedeeld dat hij samen met alle andere Marokkanen zwm Nederland moet verlaten. Die Berbers hebben niks te zoeken op Germaanse bodem.

Maan sus

Number 64964, in particular, holds significant meaning in the realm of spirituality. It is a powerful number that encompasses a wide range of energies and vibrations. When this number appears in your life, it may be a sign that love, money, symbolism, or relationships are about to undergo a significant transformation or shift.

Mark rutte

Ali ik sta achter je.
En al verkr@cht je 1000 vrouwen
Ik zal er alles maar dan ook echt alles aan doen dat je dit land nooit hoeft te verlaten.

عليا لأنف

Inderdaad niet zijm beste kant. Van de zijkant kon je zien dat die Marokkaan Duits, Jiddish, Joods bloed in die neus heeft. Man wat een enorme unit heeft die daar aan zijn gezicht hangen. Nooit geweten.

Stem DENK

Ali heeft centjes en connecties met het koningshuis hij zal minimaal gestraft worden een Marokkaanse serieverkrachter is immers niet heel erg in de huidige maatschappij. Het probleem zijn de blanke racisten hoe durven ze Ali aan te klagen walgelijk!

Pieter 13inch

Heerlijk Ali gaat hangen

Mombassa

Kunnen jullie Romy Indy nog een x benaderen hopelijk klapt ze uit de school nu boef veilig in Dubai zit. Ali en Soufian hebben haar vriendin gedrogeerd en verkracht. Dit was bij het huis van Ali waar Brechtje ook woonde maar op vakantie was.

Wim Kieft

Als je niet verkr@cht wilt worden als vrouw, blijf dan thuis en doe je huishoudelijke taken, strijken, stofzuigen of ga vreten koken.

Ali B.

Lieve mensen, geloof niet alles wat in het nieuws voorbijkomt. De echte reden dat ik niet bij de uitspraak aanwezig ben a.s. vrijdag 12 juli heeft te maken dat ik graag flashbacks herbeleef. Rond die tijd ben ik met mijn dikke waggie op een verlaten bospaadje mij zelf aan het fappen in de hoop dat die chick weer naast mij zit en mijn trotse marokaanse leuter schoon zuigt. Ik zie de uitspraak met vertrouwen tegemoet. En tevens zal ik weer gaan rappen. Groetjes jullie Ali B.

Dennis aka ,Johnny bravo met down syndroom , schouten

Want dit is , ja dit is, die raping mocro flavour.
GHB , Ali B drankje met rare flavour.
Famke L doet niet meer mee met lijpe covid regels.
Die raping mocro flavour , die raping mocro flavour

Brem Moskoviesz

Dag Ali,

Zal ik jouw verdedigen voeren ik reken een gemiddeld start tarief van twee enveloppe zwart geld.
Hierbij zit inbegrepen dat ik minimaal drie keer abject en infaam herhaal tijdens de zitting.
Ook zullen wij de aanklaagsters vragen of zij dna bewijs hebben zoals kruimels crack die nog aan jou nagels zaten tijdens de penetratie doormiddel van je duim.

Mvg

Kantoor Moskoviesz

Zuen THC

Het schuld is van de zionisten

Boze man

Ali zal nu wel Isis gaan joinen leer mij die lui kennen islamietjes het is radicaliseren of verkrachten!

Brem Moskovies

Beste Ali,

Het is abject en infaam!
Wij van kantoor Moskovies wensen jouw en al je soortgenootjes volledige vrijspraak toe!
Willen jullie wel stoppen met het bekladden van het Anne Frank beeld

Groetjes

Brem Moskovies

peter r de vries van de hemel

maar hij had wel de rolls, de chicks, dezel low status male blijft een winner in mijn swingerclub mentaliteit ngggggggggg, steven b is me iets te puriteins ngggggggg met zijn junken oma fiets ngggg

Ali B.

Ik vlucht woensdagavond naar een voor jullie onbekend land waar geen uitleveringsverdrag mee is. Ik laat mij niet ‘pakken’. Mijn wil is wet, ik bepaal, ik pak wie ik pakken wil en dul geen nee.

Floris W V&D Tycoon

Heb hele nare ervaringen met meneer Bouali hij nam mij zo droog in de ster het bloed droop van zijn besneden tanpaloeris hierna vis gaan eten bij mama.

Groetjes vanuit Marokko

Die is inmiddels tijdelijk verhuisd naar Marokko. Altijd handig zo’n dubbele paspoort.
Marokko zet eigen onderdanen, ook als ze in NL geboren zijn, niet uit. Net als Turkije.

Massa-immigratie zonder integratie = een Invasie

Ali Bezem

Ik vlucht naar Dubai dan kan ik gewoon tjillen met boef weetjewel daar zijn ook veel kechs die niet klagen als je ze onder schijt of je urine laat drinken met twee handen in hun aars!!!!

ALI Beenham

Jongens toch besloten naar Italië te gaan met Marco schijnen ook mooie kippetjes rond te lopen Marco is bevriend met Berlusconi kan ik ze zo aan mijn scheve paal reigen

Kevin

Dubbel paspoort zal inmiddels wel op het vliegtuig zitten naar de zandbak die zien we niet meer terug . .

BRECHTJE BOUALI

Ali is echt een viese man hij heeft een teelbal en een scheve besneden piem0l met een stuk vel eraf hij zegt dat de imam dat heeft gedaan en dat hij je zegent wanneer hij je verkracht!!!!

Brem Moskoviesz

Brechtje dit is smaad en laster dat is abject en infaam!! als je nog een keer een reactie plaatst zal ik je in je poeperd nemen net als Eva Natnek

Ali B.

Hallo lieve mensen, hier even een update. Ik heb de hele nacht doorgewerkt en zojuist mijn 20ste XL koffer ingepakt. Nog 10 te gaan. Groetjes Ali.

twoluckyone

Ali durft niet want hij weet dat Berbertje gaat hangen.

poep

modernistische poep, kuntige poep, gezonde verse lichtbruine poep

Alex Soze

aan de neus herken je de penis