Ali B is terug met een wijze boodschap

Ali B is terug met een wijze boodschap

Oh, god… Ali B is terug met een wijze boodschap. We kwamen zojuist een video tegen van Ali B. De rapper laat voor het eerst weer eens iets van zich horen en probeert meteen wijs te doen. Het is verschrikkelijk.

Ali B is terug met een wijze boodschap

We kwamen vandaag op TikTok een video tegen van Ali B. De rapper laat voor het eerst sinds lange tijd weer van zich horen. Schijnbaar heeft hij ervoor gekozen om dat te doen aan de hand van een achterlijke video waar hij als een debiel in schreeuwt. Om vervolgens het water in te springen. Hij komt met een wijze boodschap: “De zon schijnt altijd. Weet je waar? In je hart. Je moet het alleen maar zien.” Wauw. Bedankt. Kan je niet van een wat hogere brug springen? (Dit is een grap (voordat we dat gezeik weer krijgen)).

‘Welkom terug Ali’

In de reacties onder zijn video klinkt het voornamelijk positief. Iemand schrijft: “Welkom terug Ali… ik hoop dat het goed met je gaat… we maken allemaal fouten, maar iedereen verdiend een 2e kans… Sterkte met je come back.” En weer een ander: “Goed dat je weer terug gekomen ben… miste je al en iedereen maakt weleens fouten… maar je verdient 2e kans.” De taalfouten spatten er wel vanaf, dus wellicht zegt dat iets over welk volk deze positieve reacties uit.

Helemaal de weg kwijt

Gelukkig zijn er ook nog wel een aantal mensen tussen de positieve reacties te vinden die het glas toch wat meer halfleeg zijn. Zo denk iemand: “Hij is echt de weg kwijt na de voice kids”. En daar zijn we het mee eens, want wat staat hij nou achterlijk te blèren op die video? Een aantal mensen maken ook grappen dat de maatschappij hem vergeten is of dat niemand meer vertrouwen in hem heeft. “Gast, niemand gelooft jou meer”, schrijft een ander onder zijn video. Laten we verdomme hopen dat dat ook echt zo is.