Uit eerste hand

Ali B gaat scheiden: ‘heeft hun woning in Almere verlaten’

Ali B gaat scheiden: 'heeft hun woning in Almere verlaten'

Ali B gaat scheiden. Een buurtbewoner vertelde aan Story dat hij de woning in Almere heeft verlaten en dat hij dus apart van zijn vrouw woont. Van je buren moet je het hebben, zou je kunnen zeggen.

Van de radar verdwenen

Heel Nederland weet dat onze ‘knuffel Marokkaan’ iets te knuffelig is geweest in het verleden. Wij brachten de verschillende verhalen over Ali B en Marco Borsato als eerste naar buiten, maar BOOS van trutje Tim Hofman kreeg de eer. Nou, ja, goed… Ali verdween van de televisie en besloot zich even nergens meer te vertonen.

Ali B gaat scheiden

Inmiddels lijkt het erop dat zijn vrouw hem ook verlaten heeft en Ali B gaat scheiden. “Ali en Breghje zijn gescheiden van tafel en bed. Breghje heeft hun woning in Almere verlaten”, vertelt een buurtbewoner in gesprek met weekblad Story. Daarnaast legt de bron ook uit dat Breghje in het huis ernaast is getrokken. “Op die manier merken de kinderen zo min mogelijk van het feit dat hun ouders niet meer in één bed slapen…” Aah… Wordt het dan nog wel n**ken met de buren? Of is het een serieuze relatiebreuk?

Nog geen reacties