Ali B gaat in Marokko wonen

Dat zeggen familieleden tegen Yvonne Coldeweijer. Vroeger zouden we zeggen dat het allemaal wel niet waar zou zijn, maar Yv en Roddelpraat zijn dikke vrienden geworden en dus is het waar. B zou al bezig zijn met het bouwen van een enorme kast van een villa. Hij is in Nederland niet meer echt welkom.

,,Ik heb gehoord van een familielid van Ali B, dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland”, aldus Yvonne in haar laatste YouTube-video. ,,Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen, dat zijn de woorden van een familielid. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven.”

38 reacties op “Ali B gaat in Marokko wonen

 1. Willem E. zegt:

  Mooi werk. Opgerot en nooit meer terugkomen.
  Als we tenminste garantie kunnen krijgen dat het geen loze belofte is.
  En als hij z’n dubbele paspoort inruilt voor ééntje met een inreisverbod.

  Nou nog ff wachten op al die rechtszaken wegens aanranding en verkrachting, misbruik van minderjarigen, drugshandel en belastingontduiking. Dan kan hij na z’n voorarrest en 40 uur schoffelen voor altijd verhuizen naar de woestijn.

  46
  5
  • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Actie –>> Reactie.

   Dat vergeet men nog wel eens in Hillywood. Men is daar zo begaan met hun eigen belang dat slachtoffers als oproerkraaiers worden gezien.

   8
   0
 2. Robbie zegt:

  Tja blatende schapen bijten niet. Eerst zien dan geloven, en mocht die alsnog veroordeeld worden hier in Nederland, komt hij vanzelf op de lijst waar de meeste Marokkanen opstaan de opsporingslijst……….

  5
  6
  • Willem zegt:

   Reden voor Ali om zo snel mogelijk zijn paspoort om te ruilen.
   Volgens mij heeft Nederland geen specifiek uitleveringsverdrag met Marokko dus zal een eventuele uitlevering getoetst worden door een rechter aldaar.
   Verkrachting en drugshandel tillen ze niet zo zwaar aan in die contreien, alles kan worden afgekocht met een stapel bankbiljetten of een plak hasj.

   16
   2
 3. Niet Eerlijk. zegt:

  Hadden er al mensen gehoord van de aanranding/verkrachting/vrijheidsberoving door die bolle Mocro Brownie Dutch?
  Die kan toch niet op vrije voeten blijven terwijl z’n Mattie en Partner in Crime Ali B alle kooltjes uit het vuur haalt? Da’s niet eerlijk hé?

  7
  3
  • Hol in je pan zegt:

   Waarschijnlijk kom je niet verder dan bij de turkse groentewinkel, maar niet iedereen met donker haar is een Mocro. Just for your information. Ook deze brownie dutch niet.

   4
   3
 4. Hans Worst zegt:

  snap ali wel lekker elke dag aan de coke veel goedkoper dan hier geen woke gedoe of me too bijna geen tokkie marokkanen want die wonen allemaal al hier

  7
  2
 5. Linkmiegel zegt:

  Ali B en Marco B, allebei van die enorm op het paard gehesen lieverdjes. Van ideale schoonzoon tot knuffelmarrokkaan. Tot de waarheid uitkomt. Dan op ene hebben ze heel snel een stuk grond in eigen land gekocht en zijn ze daar een kasteeltje op aan het bouwen. Allebei misbruik maken van hun 2e paspoort, want zodra de rechtszaak hier begint voor die 2 verscheuren ze hun Nederlandse paspoorten en zijn ze op ene Italiaan of Marokkaan. Want ze zijn allebei snel gevlucht naar het buitenland…

  Wat ik niet begrijp is waarom Nederland niet al hun vermogen bevriezen, ze kunnen het toch ook zo goed met al die russen doen, dan zal het voor deze 2 smeerpijpen toch ook geen probleem moeten zijn.

  Oh nee wacht, deze worden natuurlijk beschermd door de echte smeerpijpen…..

  14
  4
 6. Osamab zegt:

  Ali B komt op een gegeven moment gewoon weer terug naar nederland.
  Geeneen marokkaan die in nederland is geboren houdt het jaren uit in marokko.

  8
  0
  • Pascale zegt:

   O nu vertel je pas echt de waarheid Ali B dat jou niet heeft verkracht en aangerand heeft dat is nu wel een beetje te laat jonge dame dat je eerder moeten bedenken voor dat je zijn familie pijn en verdriet aan hebben gericht en zijn gezin kapot doe maken en zijn carrière kapot maken dan je maar niet naar de media moeten gaan met je verhaal ga naar de politie en OM zeg dan dat dit verhaal niet waar en dat jij gewoon verzonnen hebt om daar allemaal aandacht mee te trekken waar bereik jij daarmee Ali B gewoon naar de klote te gaan helpen jij bent bedankt debiel wijf

   0
   1
 7. Pascale zegt:

  Waarom lieg je dan dat hij jou heeft verkracht en aanrand vertel dan het OM dat het hele verhaal verzonnen is jij hebt wel Ali B kapot gemaakt met jullie leugens en iedereen in Nederland geloofd jullie onzin verhalen door jou is hij naar Dubai gevlucht en je word bedankt stomme slachtoffers zit niet liegen ik haat jullie zeg dan tegen de politie en OM dat het het verhaal niet waar is jij hebt zijn gezin kapot gemaakt en jij zijn hele carrière kapot gemaakt de anderen BN’ers haten hem nu jullie de waarheid boven water laten komen jullie zijn slachtoffers jullie zijn vieze vuile daders stomme meiden jullie hebben geen nee gezegd dus hij is onschuldig jullie zijn schuldig met het liegen tegen de politie en OM schaam je dood jullie hebben zijn familie pijn gedaan en verdriet door jou komt Ali B niet meer en nooit meer terug naar Nederland heb je nou zin vuile Ali B hater ik ben zo boos op die stomme ex the voice kandidate ik wist het wel dat jullie meiden liegen door jullie ben ik mijn favoriete rapper kwijt

  1
  5
  • Pascale zegt:

   Ik vind dit niet leuk waarom doen ze liegen vertel gewoon de waarheid zeg gewoon tegen de politie en om dat hij jou niet verkracht en aangerand heeft nee gewoon die gemenen roddels verder verspreiden en waar bereik je mee daar mee in media aandacht kregen

   0
   1
 8. Zeus Aegis zegt:

  Heerlijk, nooit meer zijn geneuzel op de beeldbuis. Volgens de ingewijden wordt er een aparte vleugel voor Anouk en Sylvana Simons in zijn paleis gebouwd. Zijn we die ook kwijt.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.