Ali B gaat in Marokko wonen

Ali B 1

Dat zeggen familieleden tegen Yvonne Coldeweijer. Vroeger zouden we zeggen dat het allemaal wel niet waar zou zijn, maar Yv en Roddelpraat zijn dikke vrienden geworden en dus is het waar. B zou al bezig zijn met het bouwen van een enorme kast van een villa. Hij is in Nederland niet meer echt welkom.

,,Ik heb gehoord van een familielid van Ali B, dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland”, aldus Yvonne in haar laatste YouTube-video. ,,Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen, dat zijn de woorden van een familielid. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven.”

WhatsApp Image 2022 03 16 at 11.13.26 AM

38 reacties op “Ali B gaat in Marokko wonen

 1. Katja Schuurvrouw zegt:

  Ik vergeef het alle Marokkanen met een strafblad wat ze gedaan hebben, zolang ze dan maar niet terugkomen.

  24
  7
 2. Berendsen zegt:

  Ik vraag me af of Jorikje de Vrouwenmepper daar ook een kabouterhuisje gaat bouwen..

  Opgerot staat netjes.

  28
  1
 3. Niet Eerlijk. zegt:

  Hadden er al mensen gehoord van de aanranding/verkrachting/vrijheidsberoving door die bolle Mocro Brownie Dutch?
  Die kan toch niet op vrije voeten blijven terwijl z’n Mattie en Partner in Crime Ali B alle kooltjes uit het vuur haalt? Da’s niet eerlijk hé?

  7
  3
  • Hol in je pan zegt:

   Waarschijnlijk kom je niet verder dan bij de turkse groentewinkel, maar niet iedereen met donker haar is een Mocro. Just for your information. Ook deze brownie dutch niet.

   4
   3
 4. Hans Worst zegt:

  snap ali wel lekker elke dag aan de coke veel goedkoper dan hier geen woke gedoe of me too bijna geen tokkie marokkanen want die wonen allemaal al hier

  7
  2
 5. Edwin zegt:

  Hij moet niet een paleisje bouwen, maar een paleis waar al zijn soortgenoten uit NL linea recta kunnen gaan wonen.
  Ruimt lekker op.

  4
  1
 6. ThruthBadour zegt:

  Ik sabreer de cola hier maak een toost op mijn Marokaanse waarheidsvinders. 👍 Santé mes frères

  2
  1
 7. Tonio zegt:

  Neem die mocro familie ook mee van je!
  Je soort volgt hopelijk in de komende jaren als in de EU de pleurus uitbreekt!👍

  3
  3
 8. Sjon de bouvier zegt:

  We hopen dat de architect van zijn paleis de dikke muren en tralies niet is vergeten.

  6
  1
 9. Ontsnapt zegt:

  Die hadden we moeten zien aankomen, want Marokko heeft geen uitleveringsverdrag met Nederland.

  4
  1
 10. Osamab zegt:

  Ali B komt op een gegeven moment gewoon weer terug naar nederland.
  Geeneen marokkaan die in nederland is geboren houdt het jaren uit in marokko.

  8
  0
 11. Pascale zegt:

  Waarom lieg je dan dat hij jou heeft verkracht en aanrand vertel dan het OM dat het hele verhaal verzonnen is jij hebt wel Ali B kapot gemaakt met jullie leugens en iedereen in Nederland geloofd jullie onzin verhalen door jou is hij naar Dubai gevlucht en je word bedankt stomme slachtoffers zit niet liegen ik haat jullie zeg dan tegen de politie en OM dat het het verhaal niet waar is jij hebt zijn gezin kapot gemaakt en jij zijn hele carrière kapot gemaakt de anderen BN’ers haten hem nu jullie de waarheid boven water laten komen jullie zijn slachtoffers jullie zijn vieze vuile daders stomme meiden jullie hebben geen nee gezegd dus hij is onschuldig jullie zijn schuldig met het liegen tegen de politie en OM schaam je dood jullie hebben zijn familie pijn gedaan en verdriet door jou komt Ali B niet meer en nooit meer terug naar Nederland heb je nou zin vuile Ali B hater ik ben zo boos op die stomme ex the voice kandidate ik wist het wel dat jullie meiden liegen door jullie ben ik mijn favoriete rapper kwijt

  1
  5
  • Pascale zegt:

   Ik vind dit niet leuk waarom doen ze liegen vertel gewoon de waarheid zeg gewoon tegen de politie en om dat hij jou niet verkracht en aangerand heeft nee gewoon die gemenen roddels verder verspreiden en waar bereik je mee daar mee in media aandacht kregen

   0
   1
 12. Zeus Aegis zegt:

  Heerlijk, nooit meer zijn geneuzel op de beeldbuis. Volgens de ingewijden wordt er een aparte vleugel voor Anouk en Sylvana Simons in zijn paleis gebouwd. Zijn we die ook kwijt.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.