Alex Soze is teleurgesteld in Roddelpraat

soze-alex

Oh, nee… Sh*t… We zijn een hele trouwe kijker en grootste vriend kwijt… Alex plaatst een video op YouTube waarin hij uit helemaal klaar te zijn met ons. Alex Soze is teleurgesteld.

Alex Soze bespreekt eerst uitgebreid wat de status van z’n tanddjjesss is en uit vervolgens zijn frustraties richting ons. Hij is helemaal klaar met ons.

Waar hij eerst elke week keek naar onze uitzendingen, zegt hij nu te zijn gestopt, omdat wij onder andere ‘gebruik maken van zwakzinnigen zoals Sterre’. Wauww! Thanks namens Sterre ook.

We balen wel heel erg dat hij niet te gast wilt komen, hoor. Oh, nee, wacht: dat wilden we sowieso al niet.

Bekijk de video hieronder.

43 reacties op “Alex Soze is teleurgesteld in Roddelpraat

 1. Donna1993 zegt:

  Op zoек naаr aansluiting mеt еen vrееmdе!
  Кlaaг om te eхреrimentегen!
  —-
  𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

  3
  5
 2. Obersturmbahnfuhrer Janus ss zegt:

  Jan Roos schijt aan alles was een landverrader geweest voor 5 guldens had hij mongolen als Tukkertje naar het station gebracht

  5
  7
 3. UWV Bergen - Dossier Roos zegt:

  Geeft u niet de juiste informatie aan ons door zoals inkomsten naast uw uitkering? Is uw informatie niet volledig? En heeft u dit niet op tijd gemeld bij het UWV? Dan krijgt u tijdelijk minder of geen uitkering en/of een boete.

  2
  0
 4. JanusRozet hoe triest kun je ziijn zegt:

  Daar zit je dan 45 jaar met 3 kinders, even op je wc’rje met je bolle zwetende kop dickpics te maken ondat je denkt dat jonge meiden wel 2 uur op je stinkmuil willen zitten

  3
  4
 5. Jan 'beroepsslachtoffer' Roos zegt:

  Op Twitter heeft Roos gereageerd op zijn veroordeling. “De dames (rechters, red.) waren het erover eens dat ik zomaar mensen op het terras aanval. Hoogste boete en schadevergoeding. Wat een land.”

  1
  2
 6. Janus Rozet dagjestours zegt:

  Vanaf half september iedere vrijdag Jan Roos tours. Start station Bergen, wij rijden oa langs voedselbanken om ze keihard uit te lachen. 6 blikken Schultenbrau inbegrepen. Reserveren a 359 euro / op is op

  1
  1
 7. Jan 'beroepsslachtoffer' Roos (2) zegt:

  Eerder zat hij kinderen die hem misstonden achterna met een kapmes. Bij een incident in Amsterdam trok Roos op een kapmes/machete uit de achterbak van zijn auto en trok de hoes er af. ‘Hij zei: ‘Ik hak jullie k*nk€rk0ppen er af!’

  1
  6
 8. Alex sozawe zegt:

  Niet wijzen Alex. Kijk eens naar hoe je ‘vrienden’ en je dealer jouw zwakzinnig persoon uitbuiten? Hoe jij je kinderen uitbuit door ze in je belachelijke filmpjes te etaleren. Alles kan kapot behalve Alex Soze. Die is al stuk.

  8
  1
 9. Jan Roos Buurtvader zegt:

  Joyce vertelde vandaag aan Giel Beelen dat Jan er ‘ernstig aan toe is’. ,,Na de klappen heeft hij eigenlijk vooral in bed gelegen. De politie heeft ons verzekerd dat dit uit de hand gelopen buurtprobleem zal worden onderzocht.”

  1
  2
 10. Choco Prince zegt:

  De Vereniging van Staatsmegolen hebben in een persbericht laten weten zeer teleurgesteld te zijn in Alex Mulder en overwegen zijn lidmaatschap te royeren.

  3
  0
 11. Jan Roos het bedelende haatvarken zegt:

  hahahahahahaha lach maar ondertussen ben ik niet die big (who cares) maar de rat met fortuin. Zeker drie koffers met 5 eurie biljetten whahahah hik burp hik

  1
  4
 12. Bertus zegt:

  Die kale gek heeft nog gelijk ook. Wat betreft Tukkertje.
  Ik hoef niks meer over die geestelijk minder bedeelde rellende tokkie transgender te horen.

  7
  0
 13. Snackbar Bello te Bergen zegt:

  Beste Mensen, Ik wil graag het volgende met jullie delen.. Jan roos kwam hier net stinkend naar bier snacks halen:
  2 gehaktballen
  4 kroketten
  6 loempia’s
  2 frikandellen
  .. En nee hoor, niet om mee te nemen! Hier opeten, sjonge wat een trek!

  3
  1
 14. Interview Jan R. Uit 2015 - Trouw zegt:

  Je moet gewoon zélf je stinkende best doen. Ik wil zoveel mogelijk kennis vergaren. Kennis is macht. Macht is geld. Geld is vrouwen.

  1
  0
 15. Guardia Civil spanje zegt:

  Jan Roos is nog niet van ons af. Hotelrekening Spanje niet betaald, minibar weg van de muur gerukt, talloze vrouwen onheus bejegend met geile likgebaren

  2
  3
 16. Mia bella Ankara zegt:

  We zijn benieuwd of rooie Alex ook zijn rode haartjes van vroeger weer gaat laten inplanteren. Een Turk met rood haar op de bips vinden voor bij zijn nieuwe Turkse kunstgebit zal geen probleem zijn.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.