Alex Soze is blij met de aanslag op “vieze” Peter R de Vries

soze-alex

Bij een crisis heb je drie soorten mensen: de helden, de passievelingen en de ratten die uit de riolen komen. Alex Soze is van het laatste soort. In een filmpje, die hij snel weer heeft verwijderd, lacht hij om de aanslag van Peter R de Vries en hoopt hij dat ie sterft. Hij zegt ook dat het geen afrekening binnen het criminele circuit is, maar dat ie waarschijnlijk de vrouw van de verkeerde heeft gene*kt.

Het is zoals altijd veel geschreeuw met consumptie. Dat de aandachtshoeren massaal hun praatje willen doen is reeds bekend, maar om nou leuk te gaan doen over een man die voor zijn leven vecht in het ziekenhuis is wel ernstig laag bij de grond.

116 reacties op “Alex Soze is blij met de aanslag op “vieze” Peter R de Vries

 1. Maurice zegt:

  Ben van bepaalde media afgegaan omdat deze kerel overal te zien was. Wat een kotsbak van een kop heeft deze man. Als je het met iemand niet eens bent hoef je hem niet de grond in te stampen als hij ligt te vechten voor zijn leven. Hoop echt dat je dochter dit ook meemaakt kale nicht

  56
  1
 2. Allochtoon zegt:

  Ik hoop niet dat Peter sterft. Maar solang het motief niet bekent is, kan de opdragtgever een bose echtgenoot sein. Had Peter misgien ook een ladyshave in de agterbak fan sein oto?

  5
  7
 3. Jan’s Maatie zegt:

  Alex, Glennis, jammer dat die lui aandacht krijgen, maar ja, circussen bestaan niet meer dus de clowns duiken op, op internet…

  3
  0
 4. Plofkop zegt:

  Lekker aandacht blijven geven deze mongool, deze site zinkt harder dan een baksteen; dit soort shit, slechte taal beheersingen

  3
  2
 5. Jaap Bruin zegt:

  Wat een aandacht trekker die Alex Soze, als je op zo’n grove manier aandacht zoek Alexie, dan heeft een Rat voor mij meer respect verdient dan jij, stuk stront die je bent, je stinkt nog erger van dan de kots van een varken.

  3
  1
 6. Nancy zegt:

  Ik vind jullie geweldig, maar gast dit filmpje plaatsen zijn toch echt een aantal VETTE MINPUNTEN!!
  Ik zeg door de schredder ermee!! (En gooi gelijk die mislukte halve zaadcel er achteraan!) PLEASE!!
  Juist nu uit respect voor Peter R. de Vries én alles waar jullie zo voor staan en voor aan het knokken zijn! PLEASE!!

  1
  4
 7. Frank zegt:

  Hij brengt het nonchalant maar peter is ook gewoon een zelfingenomen smeerlap van hetzelfde niveau ab osterhaus en hugo de jonge, iemand die met elke wind meewaait voor geld en zich onaantastbaar voelt.

  5
  2
  • Ron zegt:

   Hersencelletjes iets teveel doorgesnoven Alexisje ?
   Mannetjes zoals jij die zo lopen te brullen en afgeven op alles en iedereen zijn meestal héle kleine zieke beschadigde impotentente en misbruikte kinderen geweest.
   Is jouw pappa en mamma voorbeeld van je woede arme kleine kale zombie??

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.