Alex Soze geeft teken van leven

alex-soze-feyenoord

Nadat Alex een paar agenten voor hun kanis sloeg was het lang stil. Totaal van het padje was te zien dat ie na het geven van klappen en schoppen aan politiemensen hij een taser voor zijn flikker kreeg. Door 7 agenten werd ie uiteindelijk opgepakt en sindsdien weten we niks meer.

Nu laat hij weten hoe het gaat. Je leest nou niet het bericht van iemand die spijt heeft van zijn daden, maar hij is wel blij met alle steun.

46 reacties op “Alex Soze geeft teken van leven

  • Snuif Soze zegt:

   Haha dat filmpje van de vorige keer.
   Ik heb nog nooit iemand na het tazeren zien wegrennen.
   Die Soze was waarschijnlijk zo doorgesnoven dat alle zenuwen waren geblokkeerd haha

   62
   6
   • Ronaldo (R0N) Vestivaldi (G2/d21) zegt:

    Dat was briljant ja.
    Dat onderzoek naar het feitenrelaas is een wassen neus natuurlijk. Als die koddebeiers in Groningen al iets doen aan onderzoek dan is dat onder het genot van een zak popcorn en een cola uit de automaat keer op keer die bodycams en ander videomateriaal bekijken. For fun

    Dat filmpje wordt echt helemaal grijsgedraaid op de politiebureaus.
    Leedvermaak is het mooiste.

    En volgende keer krijgt een kerel als Alexander Mulder gelijk twee keer de volle lading. Met opgeheven hoofd en z’n grote bek altijd nog beter dan een blauwe boon in z’n knieschijf. Of in z’n mik.

    10
    8
    • Lexie zegt:

     Volgens mij moeten ook de agentjes gestraft worden. Jadoedel agentje die een paar prachtige tikken tegen zijn rotkop kreeg. Stiekem uit angst pepperspray spuiten en dan janken.
     En zijn collega die erbij stond ernaar keek dat ze collega klappen kreeg. Fijne collega.

     23
     27
   • Timmy zegt:

    Na een politietaser sta jij ook gewoon op als je wil. Tenzij je hart pause houdt. Daarom dat ook altijd medische ondersteuning nabij moet zijn.

    1
    5
  • Pieter Konijn zegt:

   Wat is er mis met Suicide-by-Cop?

   Stuk vuil opgeruimd met genoeg bryrouwbare getuigen eromheen.
   De rijksrecherche kan er ook niet veel mee, die zijn niet achterlijk. Lintje of een medaille voor de agent in kwestie, promotie en een extra groot kerstpakket van de burgers van Groningen.

   Rest één vraag: wat zijn de famous last words van Alex Size?

   24
   22
  • Albert Geinstein zegt:

   SBC is een betere oplossing dan TBS. Euthanasie is de enige oplossing. Wat een vuile junk dat kanspareltje. SBC is die snuivert te laf voor, helaas.

   14
   15
 1. Je Gabbertje Gabstra zegt:

  “..met opgeheven hoofd..”
  Alsof het Jezus Christus zelve is die door de Palestijnen gegeseld wordt.

  Hallo pannenkoek! Wake-up call.
  Je bent een grote poepvlek zonder manieren, sukkel, anders zat je nou niet in de bak.

  Als je slim bent vraag je de rechter of je twee jaartjes heropvoedingskamp mag doen, en mocht dat niet aanslaan dan vraag je lobotomie aan, want iets in jouw hoofd zit akelig verkeerd om.

  Nou, succes in de PI in Grün, en kijk ff of je gebruik mag maken van eMates, dat kost maar €O,45 cent per mail en je mag het helemaal zelf doen op de pc van de lik. Scheelt weer een middleman.

  Tabee.

  27
  13
 2. Ben dover zegt:

  Alex werd eerst zwaar mishandeld door de politie,waar zijn kind bij stond,alleen een laffe lul zou niet terug vechten.hoop politie vriendjes hier 🤮

  23
  29
  • Terence Hill zegt:

   Die vrouw die erbij stond te gillen was wel 18+

   Mooi om te zien dat zodra zij begon te gillen de luiken bij Alex dichtgingen en de redeloosheid toesloeg. Geil wijfje, als je het mij vraagt. Alex dacht nog een kans te maken tegen die twee agenten maar dat ging mis.

   Ik denk maar zo -en ik ben geen psycholoog – dat als dat chickje ff der kop had gehouden dan had hij met €63 euro zwartrijden ermee weggekomen.
   Maar ja.
   Amœbe hersentjes.
   Anabolen huishouding.
   Primatengedrag.
   Geldingsdrang.
   Nou zit ie in de bak.
   Door dat stomme schreeuwende wijf.

   22
   2
  • Timmy zegt:

   Verder nog waandenkbeelden en imaginaire definities. Alex geeft nog geluk dat de aangerichte schade meeviel als ik mij niet vergis, waardoor zijn uitgedeelde klappen niet onder zware mishandeling vallen met bijbehorende strafmaat. En nou weer naar je “vrienden” die zich rotlachen om hun dwaze aapje. Zelf eens lezen en kijken. Zie je wat je vrienden waant je onzin voert. Achterlijk kind. En ik heb agenten en criminelen van diverse karakters getroffen. Dus de lijn goed en kwaad trek ik naar persoon en niet occupatie. Jij met je geïndoctrineerde achterlijke hoofd? De blinden zullen zien. De dwazen denken te zien. Wakker worden gap.

   11
   1
 3. Gordon Tonggenot zegt:

  Alex moet deaud, Alex moet deaud. hartstikke deaud. Hopelijk volgende keer een nekschot of zijn keel doorsnijden. Lekker pijnlijk aan z’n einde laten komen. Hahahaha

  5
  19
 4. Timmy zegt:

  Toegegeven dat deze agent lichtelijk aan het uitdagen was zeg ik dat wereldwijd de meeste binnen, behalve de dwazen, niets hebben tegen agenten in het algemeen. Hangt helemaal van de persoon af. Precies zo aan de andere kant van de wet en alles er tussenin. Als ze goede mensen zijn en hun werk netjes doen hoor je er weinig piepen. In jouw bubbeltje misschien. Maar wat weet en zag jij nou helemaal in je leventje? En ik?

  11
  0
   • Marc-Marie zegt:

    Ik stop mijn vingers altijd een voor een in mijn kontgat voordat ik begin te typen, want dat geeft zo’n lekker glibberig gevoel, en het doet van je sjpltt-tssplps-plsst!

    2
    1
 5. Gerard van het Leeve zegt:

  Als een paar lichtgewicht agentjes Alex willen inrekenen om een zga niks dingetje, dan gaat dat niet lukken natuurlijk, zomaar. Dus voorspelbare escalatie.

  11
  1
  • Osamab zegt:

   Het was inderdaad onprofessioneel om niet op versterking te wachten en met zijn twee te proberen hem te boeien.
   Bij een overmacht aan politie had Soze zich wel overgegeven.

   1
   1
 6. Gerard van het Leeve zegt:

  Deze BADeend kan beter met een advocaat En een bodyguard gaan stappen. Want zoals tot op heden ging kan het echt niet langer.

  2
  0
 7. Aarsstulp zegt:

  Wat is er mis met de goeie ouwe lange lat? Ik had hem me toch een paar beukers tegen zijn bek aangegeven. Hup pliesie! Doorslaan tot het tartaar is!

  3
  0
 8. Statism zegt:

  1 de politie moet de_escaleren en niet zoals de agent, 2 zijn dochter afbekken, 3 hoodie over Alex zijn hoofd willen trekken om daarna met de vuist in het gezicht te slaan,absurd. De eerste teaser is wettelijk toegestaan, maar als iemand op de grond ligt met de handen omhoog mag de taser niet gebruikt worden. Zoek maar eens de documentaire, hoe de politie loog om aan tasers te komen! Als het goed is staat deze nog op Joop en kleine stukjes op yt maar die censuurt alles. De agent ging buitensporige tekeer en dat nog wel in het uitgaansleven daar waar een agent meegaand moet zijn, mensen hebben een slok op, een agent die zich zo laat provoceren heeft een belachelijke lage morele weerbaarheid en een baan als agent is teveel voor dit soort mensen, zij zijn misschien nog net in staat een hond uit te laten en zelfs dan komen ze gestrest terug. Wat een hoop boze reacties naar Alex zeg. De politie is gwn een gesloten organisatie, ze zijn geworden waar ze tegen vechten. Ze voeren daadwerkelijk oorlog tegen de burgers, waarbij naar de media wordt gelekt dat de opleiding heel divers is en mensen opleiden doet tot Professionele beroepsbeoefenaars maar er wordt juist gekeerd dat iedereen een dader is ,lol. Ze kennen alleen autoriteit. Laat de natuur maar twee vrijheden kennen de ene is autoriteit en de ander empathisch. Het eerste heeft enkel als uitwerking fysiek zowel geestelijk geweld. De politie top bestaat uit rechtse extremisten die er hele andere belangen op na houden. Ze trekken verschrikkelijk veel subsidies vrij, ze bedenken steeds gekker manieren en dulden niet tot liegen, bedriegen, stelen, moorden. Het is een Verschrikkelijke organisatie wat meer schade dan goed doet voor de economie. Ze moeten allemaal met naam bekend zijn, het gwn loonstelsel van de politie moet op de schop. 1 alles van elke agent openbaar , want de schade die de organisatie aanricht is niks vergeleken bij oa een morco maffia, afijn, doordat de agenten hun gegevens moeten delen zullen zij meer voor zich zelf durven opkomen en ten tweede de burger kan ze civiel aanklagen. Loon gaat gepaard met een gedrag Bepaling. Er moet een externe overkoepelend orgaan komen wat de politie hun daden, klachten doet onderzoeken. Nu doet de politie dit zelf, lol gtfo man. Als het volk ergens bang voor moet zijn is het de politie omdat je dagelijks met hen in aanraking kan komen en 99% een amorale gedrag aanhouden doet, maakt ze zeer onberekenbaar, onbereikbaar, impulsief, inconsistent, labiel, etc etc etc of ze gaan drastisch veranderen of het gaat fout, waarbij burgers tegen hen zal keren met alle gevolgen van dien.

  0
  0
 9. Frans zegt:

  Weer zo’n mongool alles kan kapot.. Heeft alleen zichzelf ermee de stumper.. Mag België Spanje niet meer in wat een Held opsluiten die idioot de grootste Idioten Roddelpraat geeft er aandacht aan.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.