Uit eerste hand

Alex Soze geeft dochter hoofddoek

Alex Soze geeft dochter hoofddoek

Alex Soze geeft dochter hoofddoek. We hebben het filmpje waar dit in te zien is bijgevoegd, maar eigenijk weet ik niet zo goed wat hier aan de hand is. Het zal grappend bedoeld zijn, maar het is toch behoorlijk beangstigend.

‘Lekkere dochter heb je’

In de desbetreffende TikTok is te zien hoe hij een sjaal o.i.d. om het hoofd van zijn dochter doet. “Je weet waarom dit is!”, schrijft Alex tegen zijn dochter. “Je vader krijgt berichten van gasten die zeggen: ‘lekkere dochter heb je’. Weet je hoe veel pijn dat doet?! Voor je vader.” Nou, ja… Op zich is het ook een compliment toch, of zeg ik dan iets geks?

‘Je zit nu stom te lachen, maar vind je dit leuk?’

Hij schreeuwt nog even lekker door: “Je zit nu stom te lachen, maar vind je dit leuk?” Die arme meid reageert nog sarcastisch op zijn vraag met: “Nee, het doet me verschrikkelijk pijn.” Zoals Alex dat het beste kan, schreeuwt hij het hele filmpje vol tegen zijn dochter. Ze zal het wel gewend zijn en hopelijk kan ze zelf de lol van de grap in zien, maar dit is niet normaal, hoor.

Hij ‘legt haar een soort huisarrest op’, zodat jongens uit haar buurt blijven: “Ja! En dit is hoe jij voortaan naar school gaat. Ja? Want dat is nog het enige waar je naartoe gaat! Naar school! Ja?!” Dit moet natuurlijk gewoon een slecht uitgevoerde grap zijn, maar toch maak ik me zorgen om de geestelijke gezondheid van zowel vader als dochter.

‘Papa is heel erg gekwetst’

Om het nog een klein beetje erger te maken, schreeuwt Alex Soze nog: “Duidelijk, hè? Papa is heel erg gekwetst. Hij houdt nog wel van je. Dit ding moet meer dicht.” Oké. Is het daar dan mee goed gemaakt? Hij geeft haar nog wel een kus op haar hoofd en pakt dan zijn moment in de camera: “En voor jullie, gasten: je weet het, hè? Ik ben niet makkelijk.” Die arme meid krijgt nooit een vriend. Mocht ze die ooit wel krijgen, dan wens ik hem nu alvast een fijne tijd in het hiernamaals.

Nog geen reacties