Akwasi ook weer boos

Niet eens om kijkcijfers, wat raar is want er kijkt geen hond naar Omroep Zwart, maar om racisme. Je verwacht het haast niet. Wat is er gebeurd? Nou, een andere “broeder” werd aangezien voor Akwasi. Ene Glenn die ook werkt voor die nutteloze omroep van hem. En nu is ie weer boos.

Hij zou zelfs de journalist hebben ontslagen als die voor hem had gewerkt. Het gebeurde trouwens laatst ook al bij Stefano Holwijn. En ook hij was boos. Nou ja, let’s get free dan maar.

30 reacties op “Akwasi ook weer boos

 1. Luca zegt:

  Wat is er gebeurd?****
  Gebeuren – en = gebeur.
  Laatste letter is r.
  Komt niet voor in het x-kofschip. Dus verleden tijd +de.
  Voltooide tijd is dus gebeur+d

  20
  2
 2. Dr. P. Nis zegt:

  Als je nazaat van een zwarte slavenhandelaar van zwarte slaven bent mag je wel eens een poosje je klep gaan houden #aquarium

  56
  1
  • Zwartje zegt:

   ZIEKER DAN ZIEK. nog zieker zijn alle zwarte Nederlanders die onder zijn post begripvol reageren. Die hele groep maakt zichzelf zielig.

   7
   1
 3. Blanke man zegt:

  Zwarte Piet ging uit fietsen,
  toen klapte zijn band.
  Hij moest toen gaan lopen,
  met de fiets aan zijn hand.

  Toen kwam hij in ‘n dorpje,
  en zei tegen de smid:
  “Ik geloof dat er in mijn achterband
  een pepernootje zit.”

  14
  2
 4. @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

  Toen ik aan iemand vroeg wie de man is die speelt in H3L zei hij ook Akwasi terwijl het die Glenn is. Heeft niets van doen met racisme maar met detailsignalering, zoals dezelfde haardracht of huidskleur. Alles racisme noemen en iedereen racistisch verpest het debat en zorgt ervoor dat echt racisme en echte racisten niet kunnen worden aangepakt. Droeftoeter.

  18
  2
 5. WillemZuen zegt:

  Broeders? Dus omdat Glen hetzelfde kleurtje heeft noemt hij het een broeder? Dus alle Chinezen zijn ook broeders? En alle moslims? En alle blanken? Of alle joden? Alle albino’s ook? En alle gehandicapten ook dus? Oke top, dan weet ik dat we gewoon in hokjes kunnen blijven denken!

  19
  0
 6. Choco Prince zegt:

  Lang in de luwte gelegen maar nu laat parasiet Akwasi zijn ware aard weer eens zien. Deze gift that keeps on giving graaft zijn eigen ondergang. Hoeven we verder niets aan te doen. Gewoon minimaal aandacht aan besteden en afwachten maar tot het volgende incident. Ons volk heeft geduld en is vergevingsgezind maar er benne grenzen.

  7
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.