Akwasi krijgt egodocument

Er is nieuws rondom het grootste slachtoffer van white privileges: Akwasi. Nu blijkt dat hij niet alleen alles mag, maar ook nog eens krijgt waar we niet al genoeg van hebben: een eigen Videoland documentaire. 

Een ding is zeker: als Jan een oproep tot geweld had gedaan, had hij geen eigen documentaire gekregen, maar eerder een taakstraf.

49 reacties op “Akwasi krijgt egodocument

  • Osamab zegt:

   Wie is er in hemelsnaam geinteresseerd in een docu over een nazaat van wrede Ghanese slavenhandelaren die in Nederland met provocaties voortdurend mensen tegen elkaar op wil zetten.

   7
   0
 1. Realist zegt:

  Smerige zwarte beroepsprovoacteur. Gek moet keihard gecanceld worden en kapot gemaakt worden. Ik word helemaal schijtziek van deze nobodies die de samenleving proberen te ontwrichten.

  8
  0
 2. Zielvana Ziemons zegt:

  Jan Roos de blanke big
  Is het
  Zwarte schaap
  Van zijn familie
  Een varken dat zwart door de drek wentelt
  Een bedelaar voor 5 euro

  0
  6
 3. Donny R zegt:

  Barbie, Rachel, Dre, Gordon, Huilstruik, de Roelvinkjes; Zonder al deze narcistische malloten wordt de wereld -en roddelpraat- wel een stuk minder leuk.

  1
  0
 4. Nakketikker zegt:

  Ik ben benieuwd naar de scènes waarin die laptops jat na een interview. Of op een plein oproept tot geweld. Wat een verrijking voor de Nederlandse samenleving. Zo, heb m’n zegje weer gedaan… Ik ga nu even een wijntje op een terras drinken..

  1
  0
 5. Papierprikker zegt:

  ALS IK AKWASI EEN ZWARTE PIET OP ZIJN BEK ZIE SCHOPPEN, STEEK IK HEM HOOGSTPERSOONLIJK OVERHOOP!!! En ik ga er vanuit dat ik dit gewoon mag zeggen, misschien word ik wel heel bekend en krijg ik ook een eigen docu!!! Jippieeee

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.