Ach hemel, Glimworm “interviewt” Paul de Leeuw

robbert-glimworm

Nou, dit potje verbaal afrukken sla ik even over. Je weet nu al dat het een complimentenorgie gaat worden bij deze Open/Doorgestoken Kaart. Maar goed, Rodenburg heeft wel mooi Expeditie Robinson gewonnen, dus doen we gewoon even aardig voor hem. Wat leuk, Robbie! Paul de Leeuw! Goh, heel benieuwd naar alle open deuren en nichtengrapjes. Echt waar.

“Als je 10 jaar geleden tegen mij had gezegd dat ik op mijn 23ste Paul de Leeuw mocht interviewen dan had ik je keihard uitgelachen. Ik ben altijd al groot fan geweest van wat deze man maakt, dus om hem uitgebreid mogen spreken over praktisch alles (lees; ‘einde’ carrière, kritiek, liefde, onzekerheden, seks, ziek zijn) vond ik heel bijzonder.” We zijn voornamelijk benieuwd naar de vragen die Paul aan Robbert mocht vragen van vragenbedenker Robbert.

6 reacties op “Ach hemel, Glimworm “interviewt” Paul de Leeuw

 1. Paulie zegt:

  Nou ik denk dat Paultje aka Torpedo (Wat een vadsige vetzak is dat geworden zeg, zelfs zijn trui zit nog vol van de appelflap kruimels).
  Best die Glimworm eens goed wil pakken.
  Ook voor oudere mannen is er een kans.
  Gewoon Kamagra erin en gaan met die uitgedroogde banaan.

  2
  1
 2. Cat zegt:

  Kan iemand me vertellen waarom deze jongeman, vanuit het niets tout bekend Nederland mag interviewen en zichzelf mag laten interviewen met z’n zelfbedachte vragen. Beetje apart concept om je als bekende Nederlander voor te laten gebruiken. Heeft hij nou zulk goed management, bekende ouders of is het echt alleen omdat hij van die mooie blauwe ogen heeft? Heb het idee dat ik iets mis. Zit daar geen goeie roddel achter uit eerste hand? ……prettige dagen allemaal.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.