Glimworm wint Expeditie Robinson

Is het niet enig! Onze eigen Robbert Rodenburg heeft gewonnen!!! Eerlijk gezegd heb ik het programma nooit gekeken. Nou ja, 1 keer toen onze Dennie er met TIA-klachten vanaf moest. Maar goed, Glimwormpie heeft de eerste prijs gehaald. In de finale stond ie tegen Anouk Maas, Dominique van Hulst en Britte Lagcher. Wie dit zijn mag Jozef weten trouwens.

“Ik heb dit hele seizoen met een grote glimlach op m’n telefoon gezeten. Die reacties… ‘Nou, die homo in zijn roze trui houdt het nog geen week vol.’ ‘Zijn handjes worden vies, zijn haartjes gaan in de war.’ Ik dacht alleen maar: wacht maar.’’ Wat is dat nou toch voor raar gedrag. Alsof een homo niet lang iets kan volhouden. Mark Rutte is toch ook al 11 jaar premier?

De winnaar wil nog even wat kwijt: “Ik heb vroeger waterpolo gespeeld. Dat heeft zeker meegeholpen, want ik kan wel een balletje gooien. Ik weet nog dat de regisseur vol ongeloof zat te kijken: hoe kán dit? Anouk en Britte waren nog niet eens op het platform. Het moment dat ze riepen ‘Robbert, je bent de winnaar’, kon ik niet veel meer uitbrengen. Ik zat vol ongeloof. Ik keek ook honderd keer naar Kaj en Nicolette. Ja? Ja? Ja? Heb ik het? Ik stond helemaal trillen. Do en Britte kwamen naar me toe om me te omhelzen. En ik maar denken: what the fuck is hier zojuist gebeurd? De kijkers thuis zullen ook denken: ja daaag, niet hij, dat kán niet. Ik zou die gezichten in al die huiskamers wel willen zien. Eerlijk gezegd heb ik mezelf ook verrast.’’

15 reacties op “Glimworm wint Expeditie Robinson

 1. maverick zegt:

  Tja dan was Dennis nooit gelukt wat een slappeling is dat zeg, na 1 nachtje al jankend naar huis. Moest die wel even een smoesje voor verzinnen. Die Glimworm is wellicht irritant in jullie ogen maar heeft wel meer doorzettingsvermogen.

  16
  27
 2. Clubber Lang zegt:

  Glimworm heeft een redelijk zieke vorm van bewijsdrang richting onbekenden als je dit zo leest.
  Je hebt het slechtst bekeken seizoen ooit gewoon. Chapeau hoor… Maar je blijft een enorme batty.
  Niet vergeten.

  15
  1
 3. Cat zegt:

  Expeditie Robinson, vond ik een leuk programma. Maar met dat rare fake babbeltje (wat de kandidaten tussendoor houden), zo verschrikkelijk overgeproduceerd. Wat dat betreft, past die Glimworm perfect als winnaar. Nou ik hier toch ben…vraagje; (sinds jullie mij van het bestaan van die Glimworm op de hoogte hebben gebracht) hoe het toch mogelijk is, dat deze worm al die bn’ers te spreken krijgt?

  5
  0
  • Melissa zegt:

   Dat is niet zo moeilijk hoor. Laten we nou niet doen alsof Robbert “Glimworm” Rodenburg zulke lastige vragen stelt tijdens zijn interviews. Al die BN’ertjes vinden het dus geweldig omdat ze geen kritische noot hoeven te verwachten. En over overgeproduceerd gesproken. Robbert kan dat als geen ander. Deze winnaar verbaast mij dan ook niks.

   1
   0
 4. Om te kotsen zegt:

  Lekker belangrijk, wat een kut programma is dit zeg! en dan ook nog zeggen : een droom die uitkomt.
  Gvd wat walgelijk al die mongooltjes op tv tegenwoordig. Echt om te kotsen deze figuren. Alles voor de aandacht. De meeste nobody’s op tv zitten psychisch in de problemen.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.