Abbey Hoes gaat samenwonen

Wat een leuk nieeuuwwsss!!! Abbey Hoes gaat samenwonen. Ze verlaat Scheveningen om samen met haar lovahh in te trekken. Hoe enig!

“Dag huisje! Bedankt Scheveningen voor alle avonturen en heerlijke herinneringen, ik heb er de liefste zieltjes ontmoet’, begint Hoes haar bericht. Nu gaat de actrice dus met haar vriend wonen. ‘We zijn er klaar voor!! Yay!” Schrijft Abbey onder haar post.

Begin dit jaar werd al bekend dat ze haar huidige vriend ontmoet had op de set van Costa!. En al eerder hadden we gemeld dat ze door middel van een sponsordeal haar boel aan het verhuizen was. Armoedige Abbey.

Ze gaan in ieder geval nu samen aan dit avontuur beginnen. Zo zeg je dat toch? ‘Avontuur’? Zo sprookjesachtig is het natuurlijk heus niet. Daarom eerder gezegd: succes ermee!

23 reacties op “Abbey Hoes gaat samenwonen

  • Floris Weyers (de echte) zegt:

   I ❤ Jan en Hanna. Laat de lieve Roosjes met rust enge trol. Ome Floris hoopt dat licht en liefde zich zal vestigen in dat gitzwarte hart van je.

   6
   1
   • Mary1995 zegt:

    Hеt is tijd оm een vаstе vгiеndin tе vinden. Vееl vгijgezelle dames wachtеn hieг — 𝗹𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀.𝘁𝘂𝗺𝘀𝘂𝗻.𝗰𝗼𝗺

    0
    0
 1. Jan Roos zegt:

  Veelgehoorde kritiek op bedelen is dat bedelaars hun geld zouden besteden aan alcohol, drugs of tabak. Vaak wordt dit als een argument aangehaald om niets aan bedelaars te geven, of slechts giften in natura.

  3
  1
 2. Ikea Nederland Webcare zegt:

  Waarom heeft deze meid een douchegordijn van ikea aangedaan? Hebben die turken haar kleren naar het verkeerde huis gebracht? Sjonge..

  2
  0
 3. Floris Weijers zegt:

  Ik heb Jan ooit ontmoet bij een Van der Valk. Het varken wilde niet herkend en droeg een zonnebril en had een hoodiie over zijn biggenkop. Biertje gedaan, toen moest hij weg befafspraken

  1
  0
  • Ggz patient zegt:

   Betaald beffen, bah. Lekker zo’n hœrenkutje likken die man allemaal al heeft volgespoten. Of zo’n kontje rimmen waar het zaad van de vorige klant nog uitdroop.

   0
   0
  • Joyce Prinsen het domme konijn van Jan Roos zegt:

   Floris volgens mij ben je bi, in dat geval nodig ik je graag een keer uit bij ons in Bergen om elkaar intiem te leren kennen, Jan🏳️‍🌈is ook niet voor één gat te vangen

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.