Abbey Hoes doet armoedig

Waar Abbey Hoes eerder al boos op ons was vanwege onze reactie op haar FHM-winst, kan dit wellicht als argument in de rij aansluiten. Ze heeft namelijk even wat mannen opgetrommeld om het werk voor haar te doen in ruil voor een post.

Het is natuurlijk wel een vorm van erg goedkope hoererij om de verhuizing te laten sponsoren, maar een Dennis zou hier nog jaloers op zijn. Hij heeft nog nooit een verhuizing gesponsord gekregen, dus er valt nog wat werk te verrichten, Dennieboy.

36 reacties op “Abbey Hoes doet armoedig

  • Charly Lutser zegt:

   Wel makkelijk toch als je van je inboedel af moet en verkr^cht wilt worden ? Bel je gauw even de ‘verhuisservice’ van je lokale AZC.

   14
   3
 1. Maasbert zegt:

  AbbeyHoes heeft geem vrienden of familie om te helpen. Want normale mensen trommelen hulp in om te helpen met verhuizen. Wat een triest leven heeft dat wijf met dr dikke memmen.

  14
  5
 2. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Uit grondig onderzoek is gebleken dat dikke vrouwen, overmatig zweten als de temperatuur boven de 22 graden Celsius komt. Vaak puffen en hijgen ze daar bij, en regelmatig matig laten ze een scheet of een boer.

  4
  1
 3. Tony Macaroni zegt:

  ABBEY HOES MOET ONGELOOFLIJK HARD EN TOT BLOEDENS TOE IN HAAR REET GENEUKT WORDEN. NET ZO LANG TOT DAT ZE STERFT AAN EEN HARTAANVAL. EEEN HOOOEEEER IS HET, EN NIETS MEER OF MINDER

  3
  22
 4. Begrafenisonderneming Bergen zegt:

  Wij willen Jan Roos geheel gratis verhuizen naar een laatste rustplaats deze maand. Of een urn in de vorm van een glasbak kan ook.

  2
  10
 5. Santéboy zegt:

  Wat mag u vandaag in de comments verwachten? In ieder geval: glasbak, varken, griekenland, alles met anaal, racisme, vet, pruimentijd, condoleanceregister, 5 euro enz.

  12
  0
 6. Jan Roos het bolle alcoholistische bedelvarken🐷 zegt:

  Mijn aandacht voor de zilte grot van mijn vette vriendin is VERHUIST naar haar warme poepgat. Alles op zijn Grieks nu. 💩🕳

  1
  6
 7. Wel lekker hoor. zegt:

  Ach ik vind het wel een mooie vrouw, maar dat gezeik op instagram….. Ik kijk er niet naar.
  Mocht ik haar een keertje tegenkomen, wil ik er best naar knipogen..

  Groetjes!

  2
  0
 8. Johan D & Rene v.d. G zegt:

  Abby Hoes is een ontzettend lekkere meid, ook niet zo nep opgemaakt als al die andere Instagram meiden. Wie zou haar nou niet helpen met verhuizen? Tijd dat Abby te gast is in roddelpraat.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.