Aanstaande Talpa-flop: Dansmarathon

Laten we eerlijk zijn: John de Mol heeft het niet meer. Al heel lang heeft ie het niet meer. Het enige succesprogramma in zijn stal was Roddelpraat en die heeft ie weggestuurd vanwege die engnek van een een Alice Olsthoorn. Nou ja, VI doet het nog steeds wel aardig. Maar die dagelijkse talkshow wordt ook niks. En nu dan de Dansmarathon.

Sta je dan 50 uur te dansen voor een hoofdprijs van 100.000 piekies. Moet jezelf natuurlijk helemaal weten, alleen niemand zit erop te wachten om naar die onzin te kijken. Het speelt dan ook voor geen meter.

“Ja, ik heb wel het idee dat dat leeft ja. Ja, absoluut, ja. En ik vind die koppels ook allemaal zo leuk”, aldus presentator Wendy van Dijk. Terwijl het totaal niet leeft en geen hond kent die koppels. Ze schijten dus bij SBS-Talpa in de panty voor de zoveelste flop. Gelukkig hebben ze nog de talkshow van zoon Johnny. Oh nee, dat is ook een flop.

9 reacties op “Aanstaande Talpa-flop: Dansmarathon

 1. Robbie zegt:

  Dat de koppels een ton kunnen winnen, gun ik ze van harte. Alleen welke gek gaat er nu in hemelsnaam 50 uur naar dansende koppels kijken? Zo’n ontwikkelaar weet toch zeker ook wel dat dat nooit wat word…

  9
  0
  • Gasklep zegt:

   En dan komen er wannabe’s als Jeroen van der Boom die helemaal niks kan behalve een zeiknummer jatten van Claudia de Brei en ook, Patty Brard de omhooggevallen theemuts die sinds het figuurscheiten op de glazen salon tafel nog één oorverdovende smak van de duikplank heeft gemaakt en sindsdien alleen maar flops presenteert.

   10
   0
   • Robbie zegt:

    Ja het zal weer eens niet! Jeroen v.d. Boom die dikke mik is met John de Mol en op zijn vrijgezellenfeest was als ‘elite’ , Patty die schijnheilige huichelaar die vuistdiep in de reet van de Mol zit. En als klap op de vuurpijl die trut van een Claudia met haar ‘kon ik maar bij je schuilen’. Gadverdamme wat een bagger is het eigenlijk als je er allemaal over nadenkt….

    9
    0
   • Humor zegt:

    Hahahaha heel mooi verwoord. Prachtig had niet er beter gekund…..een oorverdovende smak van de duikplank….echt ik ga stuk hahaha thankssss ik ff nodig 🙂

    2
    0
 2. Trees zegt:

  Shownieuws besteedt werkelijk elke avond aandacht aan de Dansmarathon…. En er kijkt werkelijk geen hond naar shownieuws.
  Dus dat schiet al niet op.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.