Aandachtsgeile Gordon is weer terug op social media

Gordon doet vies Gordon wil moslim worden Zus Gordon boos op Gordon | Roddelpraat Nieuws

Wat een verrassing! Dit hadden we nou helemaal niet verwacht. Gordon is weer terug op social media. Het publiek reageert hier ook zeer negatief op.

Eigenlijk hadden we dit echt niet verwacht, want we hadden ingezet op een week en meneer aandacht-te-kort is na zes dagen alweer online gekomen. Die man blijft je toch elke keer weer verbazen. 

RTL Boulevard plaatst hier een artikel over en de reacties van lezers op Facebook zijn niet mals. 

Zijn hondjes Toto en Rocco zijn trouwens wel altijd door blijven berichten op Instagram (haha). Hij is dus weer in de lucht met z’n eigen Instagram-kanaal, maar hij heeft er nog niks nieuws op geplaatst. Zijn laatste bericht is nog steeds degene die gaat over zijn gesloten horecazaak. 

Gordon had bij de sluiting van zijn restaurant enigszins boos tegen de cameraploeg van RTL Boulevard gezegd geen interviews meer te willen afleggen. Zo gaat dat met een bipolaire cokejunk. En wat maakt hij z’n titel weer waar! Deze man is nu werkelijk door niemand meer serieus te nemen. 

Zie hier een greep uit de reacties onder het bericht van RTL Boulevard:

Hillie: “Aandacht”

Hetty: “Pffffff”

Lida: “Daar helpt inderdaad geen enkele onkruidverdelger tegen!”

Margriet: “Wegwezen en wegblijven”

Janny: “Draaideur-geval”

Marjo: “Hardnekkige onkruid ..bah”

En daarmee wordt ook gelijk weer duidelijk wat het publiek van RTL Boulevard is. Dames met een soortgelijk kogelvrij kapsel als Dennis.