3FM: Jan is dik, klein en kaal

3FM glazen huis

Wat altijd zo leuk is aan de deugende mens is als ze boos zijn al hun morele kompassen en anti-discriminatie gekakel verdwijnen als sneeuw voor de zon. Jan maakte een niet zo’n heel leuk grapje over depriezangeresje S10 en zijn DM box liep vol dat hij en zijn kinderen maar snel dood moesten gaan. Wat het altijd zo lekker hypocriet maakt. Enfin, op 3FM (bestaat dat nog?) heeft een grietje er een gedichtje over geschreven (op 1:33).

En de inclusieve en heel diverse anti-haat zender moest hem even op zijn uiterlijk aanspreken. Want dat is namelijk alleen heel fout als je dat doet bij iemand die zij leuk vinden. Dat rukken klopt trouwens wel.

29 reacties op “3FM: Jan is dik, klein en kaal

 1. Den zegt:

  Ze hebben het over Jan zijn uiterlijk omdat hij ze op alle andere vlakken totaal domineerd, beetje basis school niveau dat 3 bef m

  90
  2
  • Bertje zegt:

   Typisch Amsterdams import, woke gedrag. Kom je aan mijn bestie vriendin dan kom je aan mij.
   Ik vond het overigens wel een leuk grapje over S10. En ken ook lotgenoten (zoal ome Jan zegt, het is snijden om aandacht niet om te overlijden, heb ik ook van lotgenoten gehoord) van S10 die er ook smakelijk om hebben moeten lachen. Die zijn blij dat ze achteraf nog leven n een goed leven hebben. Lang leven de lol.

   S10 is gewoon gekozen omdat ze lekker divers is en echt niet omdat ze goed kan zingen of een geweldig nummertje heeft. Vroeger werden er ‘echte’ zangers afgevaardigd met een leuk nummer.

   Tegenwoordig is het zingen niet relevant en het nummer al helemaal niet.
   Dat vorige Nederlandse, songfestival nummer met Broccoli was immers helemaal niet eens te verstaan. Die hansworst stond daar afgevaardigd door Nederland, te zingen in het Surinaams, zat later in vol ornaat te wachten op het oordeel met Surinaamse vlag.

   Maar dat wil de kliek die de afgevaardigde van het Nederlandse songfestival uitkiest ook blijkbaar heel erg graag. De afgevaardigde moet een statement maken. Liefst een kleurtje hebben, moeilijke jeugd, biseksueel of liever nog lekker kek non-binair, geloven dat Paulis de boskabouter echt bestaat en als ze dan uiteindelijk gekozen zijn verzinnen ze maar een nummer.

   51
   1
  • Bob de Bezopen Bestuurder zegt:

   Die Surinaamse Broccoli-meneer kom dat statement met z’n Surinaamse vlag maken omdat de woke-community die dit ESF gekaapt heeft van meet af aan werkelijk álles ter discussie stelt.
   Maakt niet uit hoor.
   In 2015 deed Australië nog mee met het EuroVisie songfestival. Dan kan je het niet serieus meer nemen..

   11
   1
  • 1 van de enige 5 stemmers op VNL zegt:

   Ook wel een keer leuk om een inhoudelijk stukje te lezen zonder het risico dat iemand typt das hij je in de bek schijt bij een dislike..

   6
   2
  • Den heeft helemaal gelijk zegt:

   Inderdaad Den, helemaal gelijk heb je, maar dat doen wel meer mensen zo. Überhaupt basisschool niveau. Ze zijn niks en ze worden ook nooit wat dat soort types !!!!;)

   1
   0
 2. oppo snoes zegt:

  Volgens mij is piet bloem haar nieuwe echtgenoot. Een zure augurk met een zure pruim lijkt mij een perfecte combinatie.

  18
  0
 3. rollins zegt:

  Typische deugreflex. Zonder ook maar iets van introspectie toepassen terwijl je de ander na wijst. Het zijn stuiptrekkingen. Het paard is dood. Trappen is zinloos.

  16
  0
 4. Marcel zegt:

  Maaaaaar, ook het uiterlijk bashen van anderen is Jan niet vreemd. Dus in dit geval misschien een koekje van eigen deeg?

  10
  3
 5. Tjah zegt:

  Jamie Reuter vind ik wel een lekker ding hoor.
  Maar daar laat ik het wel bij.
  Als je verder gaat kijken naar Jamies karakter komt de inclusiviteit je tegemoet.
  Als heuse beschimmelde spruitjes lucht, komt er een dampende putlucht je neusgat inlopen genaamd woke. En dan zijn dames net als Jamie ineens een stuk minder leuk kan ik je vertellen.

  2
  2
 6. Hans Worst zegt:

  3FM bestaat dat nog dan luistert namelijk niemand naar weg gegooid belasting geld dat geld kunnen ze veel beter gebruiken

  4
  1
 7. Rens zegt:

  Bovendien
  Alcoholist
  Schreeuwlelijk
  Strafblad
  Vreemdganger / reden echtscheiding
  Zuurpruim
  Slechte vader
  Een cv overal weggeschopt
  Ruzie met zijn buren
  Aandachtsjunk
  Biggenkop
  Glasbaktoerist
  Misbaksel alom
  Roos sterph eens
  Zin in een feestje

  5
  20
 8. Gall @ Gall te Bergen zegt:

  Mijn beste klant ooit !
  Janus spekt de kassa dagelijks.
  Ik zou hem niet neerzetten als een bol alcoholistisch varken. (Gniffel gniffel)
  Ps Janus wij verkopen ook alcoholvrij bier.
  Ook goed tegen de dorst en ga je eens niet uit je plaat met je geschreeuw vanaf elk middaguur

  2
  4
 9. Kleintje pils zegt:

  Was idd niet zo leuk grapje,nu krijg je gezeik van mensen die niemand kent .Je was niet in vorm woensdag

  1
  1
 10. Gordon Poepgenot zegt:

  S.O.S. Kan er snel iemand met de strontemmer langskomen, want ik heb hoognodig iets toe te voegen.

  2
  3
 11. Timmy zegt:

  Ik ben dikker, kleiner en kaler. Ik ben zo jaloers op hun uiterlijk en prestaties. Beseffen ze wel wat ze doen. Door hun voel ik nu de behoefte mijn polsen door te snijden. Terwijl Jan me juist had beïnvloed mij niet zo aan te stellen en geen aandacht te zoeken. 3fm made me do it.

  4
  1
 12. Femke Kwalsema zegt:

  Haha derde van links is ook een volgevreten stuk genetisch afval met een brilletje! 3fm nooit van gehoord trouwens!

  1
  0
 13. Laatste woord zegt:

  Ja Jan dat ga je krijgen als je altijd maar naar over de mensen praat. Je bent niet echt een sidekick meer, je neemt ook het hele programma over. Jammer……jullie begonnen zo leuk

  0
  1
 14. Bunnik zegt:

  Ik vond het wel een leuk grapje. Wat een woke zeikerd zeg, die meid. Ook naïef om te denken dat jan ook maar een minuut wakker ligt als hij een ‘zolderkamer-rukkertje’ wordt genoemd.

  1
  0
 15. KalFijn zegt:

  Ik dacht even dat ik naar een fragment van het talentenprogramma op de lokale omroep zat te luisteren. Wat is dit laf en ongelooflijk slechte radio. En nog gesubsidieerd ook. Anders kwam die trut natuurlijk nergens aan de bak.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.